Ana sayfa Dizi Fragmanları Seksenler dizisinde herkesin beklediği haber geldi!

Seksenler dizisinde herkesin beklediği haber geldi!

tarafından ker_def

“Seksenler” yeni sezona bugün TRT 1’de başlıyor… TRT 1’in sevilen dizisi “Seksenler” yeni sezonuyla bugün ekranlardaki yerini almaya başlayacak.  Hafta içi her gün ekranlara gelecek olan “Seksenler” dizisi, bugüne özel saat 17.30’da yayınlanacak.

12 Ekim 2021 Salı gününden itibaren ise dizi 16.30’da ekranlardaki yerini alacak. Samimi hikayeleri ve usta oyuncu kadrosu ile izleyicilerin gönlünde yer edinen fenomen dizi Seksenler dizisinde önemli isimler bir araya geldi. İlker Ayrık, Zeynep Demirel ve Reha Özcan’ın da diziye katılması ile ekip güçlendi… Yaz döneminde haftalık yapım olarak TRT1 ekranında yayınlanan Seksenler izleyicilerden ilgi görmüştü.

Seksenler dizisinde herkesin beklediği haber geldi! 8

Yaz döneminin bitmesinden sonra ise son iki sezondur olduğu gibi günlük dizi formatına dönen Seksenler’i bekleyen geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor. Dizinin yayın saatinin erkene alınması ise yeni dönemin sürprizi oldu.

Peki Seksenler dizisinin yeni sezonu nasıl başlayacak? İşte detaylar: Körfez savaşı başlamış. Artık kanallardan canlı yayınla mahalleli savaşı naklen anında izler ve olan bitenden haberi olur. Çok kanallı döneme geçildiği için Amelie eve bir televizyon daha alıp mutfak da televizyon seyretmek ister. Rukiye ise buna gerek olmadığını söyler.

Seksenler dizisinde herkesin beklediği haber geldi! 9

Çağatay mahalle de Butik Ali’yi arar ve battıklarını kimseye söyleyemez. Ahmet ise Çağatay’da ki garip durumu fark eder. Tüm bunlar yaşanırken Çınaraltı’na şüpheli bir paket bırakılır. Mahalle sakini bu paketin içinde ne olduğunu anlamaya çalışır.

Unutulan değerleri bize tekrar hatırlatan “Seksenler” yeni bölümleriyle hafta içi her gün TRT 1’de.