Ana sayfa Sosyal Medya Çağlar Ertuğrul yine yaptı yapacağını! Bu defa rol arkadaşı Deniz Baysal da kayıtsız kalamadı!..

Çağlar Ertuğrul yine yaptı yapacağını! Bu defa rol arkadaşı Deniz Baysal da kayıtsız kalamadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul sosyal medyadaki eğlenceli paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

TRT1’de yayınlanan Teşkilat dizisinde ajan ‘Serdar’ karakteriyle gönüllerde taht kuran oyuncu dizideki ciddi rolünün aksine instagram hesabından bazen kısa bir video, bazen fotoğraf paylaşarak altına yazdığı bir metinle hayranlarını çok güldürüyor.

3 milyon takipçisinin bulunduğu instagram’da ilgiyle takip edilen oyuncu son paylaşımıyla yine gönülleri fethetti. Oyuncunun, ‘Leo ile günlük pozitiflik dozumuzu alalım…’ yazdığı pozuna beğeni yağdı. 

Çağlar Ertuğrul yine yaptı yapacağını! Bu defa rol arkadaşı Deniz Baysal da kayıtsız kalamadı!.. 8

Teşkilat dizisinde ‘Zehra’ karakteriyle Çağlar Ertuğrul’a eşlik eden oyuncu Deniz Baysal da fotoğrafa kayıtsız kalamadı ve ‘Ajan Leo’ yorumunu yaptı.

Hayvan sever olduğu zaman zaman instagram hesabından sokak köpekleriyle  yaptığı paylaşımlardan da anlaşılan yakışıklı oyuncu son paylaşımıyla yine  hayranlarını mest etmeyi başardı.

Çağlar Ertuğrul’un elma yerken kucağında köpekle verdiği pozlara Teşkilat dizisinde birlikte rol aldığı Ezgi Şenler ile oyuncu arkadaşı Serkay Tütüncü de yorum yaptı.

Çağlar Ertuğrul yine yaptı yapacağını! Bu defa rol arkadaşı Deniz Baysal da kayıtsız kalamadı!.. 9

Köpeği severek günün stresini attığı anlaşılan oyuncunun setten yaptığı bu tarz paylaşımlar hayranlarından büyük ilgi görüyor ve yeni paylaşımları merakla bekleniyor.