Ana sayfa Dizi Haberleri Disney Plus bomba bir isimle daha anlaşma imzaladı!

Disney Plus bomba bir isimle daha anlaşma imzaladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu yaz Türkiye’deki yayınına başlamaya hazırlanan Disney Plus’tan arka arkaya yeni anlaşma haberleri geliyor. Türkiye pazarına çok hızlı girmeye hazırlanan Disney Plus, son dönemin çok parlayan bir ismiyle daha anlaşmaya imza attı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Disney Plus’ın son anlaştığı isim Burak Deniz oldu. Bu anlaşmaya göre Burak Deniz platform için bir dizi çekecek. Platformun Burak Deniz’den önce Cansu Dere’yle anlaşma imzalamıştı.

Ulusal kanalda son olarak ATV’de yayınlanan Maraşlı’yla hayranlarının karşısına çıkan Burak Deniz ardından Ferzan Özpetek’in İtalya için çektiği Cahil Perile dizisinde rol almıştı. Ardından Netflix için çekilen Şahmaran dizisinde başrolü Serenay Sarıkaya ile paylaşan Burak Deniz halen, yine Netflix için çekilen Gidenler isimli filmin çekimlerine devam ediyor.

Disney Plus bomba bir isimle daha anlaşma imzaladı! 7

Her projesiyle yıldızı gitgide parlayan Burak Deniz’in son anlaştığı yer ise Disney Plus oldu. Böylece platform arka arkaya imzaladığı bomba anlaşmalara bir yenisini daha ekledi.

Disney Plus şimdiye kadar 15 star isimle el sıkıştı. Bu isimler arasında Halit Ergenç, Şahan Gökbakar, Aras Bulut İynemli, Engin Akyürek, Kenan İmirzalıoğlu, Pınar Deniz, Hande Erçel ve Demet Özdemir gibi başarılı oyuncular bulunuyor. Haziran ayı başında yayında olması planlanan platformun anlaşmaları devam edecek gibi görünüyor.

Disney Plus’ın tamamlanan ilk dizisi ise Kaçış oldu. Başrollerinde Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı dizinin Gaziantep’teki çekimleri tamamlandı. Dizinin, platform yayına girdikten kısa süre sonra ekrana gelmesi bekleniyor.