Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çağlar Ertuğrul’dan 4 yıl aradan sonra büyük geri dönüş!

Çağlar Ertuğrul’dan 4 yıl aradan sonra büyük geri dönüş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, 1987 yılında İzmir’de dünyaya geldi ve başarılı performansı ile de Türk dizi ve sinema sektörünün önemli isimlerinden birisi haline geldi.

En son TRT1 ekranında yayınlanan Teşkilat dizisinde Serdar karakterini canlandıran oyuncu, iki sezonluk etkileyici bir performans ortaya koydu. Oyuncunun diziden ayrıldığı söylentilerinin de doğru olduğunun ortaya çıkması hayranlarını hem şaşırttı hem de çok üzdü.

2012 yılında Benim İçin Üzülme dizisi ile birlikte setlerde görmeye başladığımız oyuncu, 2011 yılında ise kendi ismini taşıyan bir youtube kanalı açmıştı. 100 bini geçen abonesi bulunan youtube kanalında en son 4 yıl önce video yayınlayan Çağlar Ertuğrul, geçtiğimiz gün yeni bir video paylaşımı yaparak Youtube ortamına geri dönüş yaptı.

“Kanalıma hoş geldiniz” diyerek videosuna başlayan oyuncu, uzun süredir bunu söylemeyi çok istediğini belirttiği açıklamasında neden geri döndüğüne de vurgu yaptı.

Çağlar Ertuğrul'dan 4 yıl aradan sonra büyük geri dönüş! 7

Çağlar Ertuğrul, “Google, youtube bana mail attı. Video çek yoksa üyeliğini kaybedeceksin dedi. Bir şeyler çekeyim, biraz paslanmış olabilirim. Bildiğiniz, sevdiğiniz youtuber’lardan değilim. Üyeliğimi de kaybetmek istemiyorum açıkçası, fena olmuyor” diye konuştu.

Videoda kedilerinden bahseden ve herkesin bayramını da kutlayan ünlü oyuncu, yine esprili havasını yansıtan farklı bir montaj ile video yayınladı.

Teşkilat dizisindeki Serdar karakteri ile ilgili açıklama yapan oyuncu, “Fazla bilgi kirliliği oluyor. Birinci ağızdan da görse insanlar inkar edebiliyor, yalan olduğunu bile bile iftiralara girişebiliyor” diyerek bazı çevrelere göndermede bulundu.