Ana sayfa Dizi Haberleri Çağlar Ertuğrul’un yeniden dizilere dönecek olması Teşkilat hayranlarına verdiği bir mesaj var!

Çağlar Ertuğrul’un yeniden dizilere dönecek olması Teşkilat hayranlarına verdiği bir mesaj var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat dizisinde iki sezon boyunca Serdar karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul, Ankara’da 2 yıl boyunca çekimlerde yer aldı ve özellikle kış döneminde soğuklar nedeniyle büyük sıkıntılar çekti. Ankara’nın aşırı soğuk ikliminden sıkıldığını röportajlarında aktaran ve bunun büyük bir sorun yarattığını da belirten oyuncu, artık bu projede yok.

Çağlar Ertuğrul ve diğer arkadaşları iki yıl boyunca Ankara’nın bu soğuk iklimine katlandı ama üçüncü sezonda yeni ekip İstanbul’daki çekimler ile daha yumuşak bir kış dönemi geçişi yapacak. Yeni sezonda Çağlar Ertuğrul’un yerine ise Murat Yıldırım’ı başrol erkek oyuncusu olarak izleyeceksiniz.

Çağlar Ertuğrul’un ayrılığına çok üzülen Teşkilat dizisi hayranları, Murat Yıldırım, başrole gelince aslında o üzüntüyü geride bırakıp, yeni dönemin heyecanına kapılmaya başladı.

Peki Çağlar Ertuğrul projeden neden ayrıldı? İşte bu soruyu soran birçok kişi var ve ilk sezon sonunda yine bir ayrılık iddiasının ortaya atıldığı biliniyor. Oyuncunun iklim şartlarının zorluğunun yanı sıra dizinin hikayesine yönelik de beklentilerini karşılayamadığı düşüncesi oluşmuştu. Oyuncu çok yorulmuş ve dinlenmek mi istemişti? İşte bu soru da akıllara geldi.

Çağlar Ertuğrul'un yeniden dizilere dönecek olması Teşkilat hayranlarına verdiği bir mesaj var! 8

Ancak Çağlar Ertuğrul’un Teşkilat gibi zorlu bir projeden sonra bir dijital dizide yer alacak olması, pek de dinlenmeyi düşünmediğini gösteriyor.

Yine de dijital dizi olması nedeniyle belirli bir program dahilinde çalışacak olan Çağlar Ertuğrul, daha rahat bir dönem geçirecektir.

Blu TV’de yayınlanacak olan Magarsus isimli dizi projesinin bilgileri paylaşıldı. Merve Dizdar ile Berkay Ateş ikilisinin de başrolünde yer aldığı dizinin çekimleri Ekim ayında başlayacak.

Çağlar Ertuğrul’a yine İstanbul dışında çekim günleri düştü. Bu sefer sıcak iklimi ile bilinen Adana’ya gidecek olan oyuncu, sonbaharda yapılacak çekimlerde biraz daha rahat bir ortamda kamera karşısına geçecektir.

Çağlar Ertuğrul'un yeniden dizilere dönecek olması Teşkilat hayranlarına verdiği bir mesaj var! 9

Yamaç Okur’un ilk dijital projesi olacak Magarsus’un yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut üstlenirken dizinin senaryosunu yönetmen Korkut ile birlikte Mustafa Yürüktümen kaleme alıyor.

Sarıbahçe’de narenciye ticareti yapan Kurak ailesinin hem birbirleriyle hem de bölgede hakimiyet kurmak isteyen dış güçlerle mücadelesini anlatan Magarsus için oyuncular geçtiğimiz hafta okuma provalarında bir araya gelmişti.