Ana sayfa Sosyal Medya Hakan Karahan’ı yeniden dizilere çeken 2 önemli kişi var!

Hakan Karahan’ı yeniden dizilere çeken 2 önemli kişi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hakan Karahan, yer aldığı projelere büyük fark katan, karizmasıyla da izleyenleri fazlasıyla etkileyen bir isim. Rol kabul etmesi zor olan ama yer aldığı projelere de derinlik katan karakterlerle öne çıkan bir isim Hakan Karahan.

Ben Bu Cihana Sığmazam isimli yeni dizide de usta oyuncuyu yeniden ekranda izleme fırsatı elde edeceksiniz. 2006 yılında Sağır Oda isimli dizideki Oğuz Bey karakteri ile birçok izleyicinin aklına yazdığı oyuncu, ayrıca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibiyle de bir süre çalışmıştı.

Özer Çetiner karakteri ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olma dizisinde 2015 ile 2016 yıllarında yer alan Hakan Karahan, sonrasında ise Kadın dizisinde Nezir karakteri ile dikkatleri çekmişti.

Yasak Elma dizisinde Nadir ve Sen Çal Kapımı dizisinde ise Alexander karakterlerini canlandıran oyuncu, bir sezonluk aradan sonra yeniden setlere dönüş yaptı.

Hakan Karahan'ı yeniden dizilere çeken 2 önemli kişi var! 7

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine kendisini çeken şeyin projenin yapım ortakları Oktay Kaynarca ve Onur Tan olduğunu belirten Hakan Karahan, bu ikili ile daha önce de çalıştığı için sette kendisini rahat hissediyor.

Onur Tan yönetmen olarak dizinin perde arkasındaki etkili bir isim olurken, Oktay Kaynarca da başrol oyuncusu olarak kamera önünde milyonları etkilemeyi başarıyor.

Bu ikili ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra yeniden bir araya geleceğini belirten Hakan Karahan, şöyle konuştu:

“Beni bu projeye çeken iki önemli faktör Onur Tan ve Oktay Kaynarca. Onur’a çok güvenirim ben yönetmen olarak, çok da aklından geçenleri anlarım, benden ne istediğini bilirim. O yüzden çok mutlu olurum onunla çalışmakta.

Oktay’a bir arkadaş olarak, bir dost olarak, bir oyuncu olarak büyük saygım var. Oktay ile de çalışmaktan zevk alacağımdan eminim.”