Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız, Aldatmak ve Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizilerinin 20 Ekim reyting yarışında kim kazandı?

Camdaki Kız, Aldatmak ve Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizilerinin 20 Ekim reyting yarışında kim kazandı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları yayınlanan diziler arasında çok sert bir reyting rekabeti yaşanıyor. Balkan Ninnisi dizisinin de TRT1 tarafından perşembe akşamlarına alınmasının ardından ilginç bir tablo ortaya çıktı.

Gelecek hafta final yapacak olan Mahkum dizisinin yanı sıra, 16. bölümü yayınlanan Duy Beni, çok düşük reytingler almaya devam ediyor. Balkan Ninnisi dizisi de yine yeni gününde düşük oranlar ile ilk 10 programın çok uzağında gözüküyor.

Perşembe rekabetinde Camdaki Kız dizisi tüm kişilerde ikincilik elde ederken, AB ve ABC1 gruplarında birinci sırayı yine kimseye kaptırmadı. Dizi perşembe rekabetinde en iyi yapım olarak öne çıkıyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ABC1 kategorisinde Camdaki Kız’a çok yaklaştı ve ikincilik elde etti. Dizinin tüm kişiler ve AB gruplarında da ortalamanın üzerinde gelen reytinglerle ikincilikler elde ettiğini belirtelim.

atv’de yayınlanan Aldatmak dizisi ise 5. bölümüyle ekrandaydı ve reytinglerde yaşanan gevşeme hemen dikkat çekti. Vahide Perçin, Mustafa Uğurlu ve Ercan Kesal’ın başrollerinde yer aldığı Aldatmak dizisi ciddi bir izleyici kaybederek, beşinci bölümde ilk 3 sıranın gerisinde kaldı.

Tüm kişiler ve AB gruplarında beşincilik elde eden dizinin, ABC1’de ise yedinci olduğunu belirtelim. Dizi ortalamanın üzerinde reytingler alsa bile, ilk başladığında çok iyi çıkış sergilemesi nedeniyle yaşanan bu reyting düşüşü şaşırttı.