Ana sayfa Dizi Haberleri Sıla Türkoğlu ne kadar şanslı, Emanet dizisindeki başarı sırrı Kızılcık Şerbeti’ne de yansıdı!

Sıla Türkoğlu ne kadar şanslı, Emanet dizisindeki başarı sırrı Kızılcık Şerbeti’ne de yansıdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu, yer aldığı Yemin ve Emanet isimli günlük dizilerle geniş bir hayran kitlesi kazandı. Yemin dizisinde Suna ve ardından da Emanet dizisinde Seher olarak izlediğimiz oyuncu şimdi de Kızılcık Şerbeti isimli dizideki Doğa karakteri ile çok konuşuluyor.

Sosyal medyada hayranlarının müthiş desteği ile sürekli gündemde kalan, en çok konuşulan kadın oyuncular listesinde uzun süredir ilk 10 içinde bulunan Sıla Türkoğlu, son 2 yıla adeta damgasını vurdu. Genç oyuncu, canlandırdığı güçlü kadın karakterlerine bir yenisini daha ekleyecek.

Özellikle Emanet dizisindeki Seher karakteri ile çok sevilen ve yurt dışında da milyonlarca hayran kazanan bir isim Sıla Türkoğlu.. En önemli şanslarından birisi de kendisine sunulan rollerde güçlü kadın karakteri sergilemesi oldu. İzleyiciler de zaten ekranda böyle güçlü kadın karakterleri görmek istiyor. Özellikle kadın dizi hayranları arasında günlük dizilerde bu tür kadın karakterlerinin onları ekrana çektikleri gerçeği de Emanet dizisiyle bir kez daha anlaşılmıştı.

Şimdi benzer bir şans da Kızılcık Şerbeti dizisiyle bir kez daha oyuncunun avunçlarının içine geldi. Şimdi kendisini kanıtlama ve Doğa isimli karakter ile yeni deneyimler yaşama zamanı… 28 Ekim Cuma günü ilk bölümü yayınlanacak olan Kızılcık Şerbeti dizisindeki Doğa karakteri, idealist ve otoriter bir anne tarafından yetiştirilmiş, annesine benzeyen mantıklı birisi…

Sıla Türkoğlu ne kadar şanslı, Emanet dizisindeki başarı sırrı Kızılcık Şerbeti'ne de yansıdı! 8

Sıla Türkoğlu, Doğa karakteri ile kadın gücünü bir kez daha ekrana yansıtacak. Canlandırdığı karakter hakkında konuşan oyuncu, şunları söyledi:

“Doğa idealist bir annenin en büyük kızı. O da annesi gibi idealist, hayalleri olan, çalışkan, güçlü bir kadın. Aslında çok uçarı ve hayal dünyasında yaşayan biri olmasa da aşk her şeyin üstesinden gelir diye düşünüyor. Bakalım gerçekten öyle mi olacak?”

Seküler bir ailede yetişen Doğa’nın üniversitede tanıştığı Fatih ile evlenmesi ve muhafazakar bir aileye gelin olarak gitmesinin hikayesi Kızılcık Şerbeti dizisinde anlatılacak.

Sıla Türkoğlu ne kadar şanslı, Emanet dizisindeki başarı sırrı Kızılcık Şerbeti'ne de yansıdı! 9

Farklı kültürlerdeki iki farklı ailenin, ortak değerlere sahip olduğu gerçeği de hikayenin ilerleyen aşamalarında anlaşılacak. Sıla Türkoğlu, partneri Doğukan Güngör ile birlikte dizinin kilit noktasında bulunuyor.

Doğa karakterinin güçlü ve ayakları yere sağlam basan bir kadın karakteri olması da oyuncunun popülerliğine katkı yapacak gibi gözüküyor.