Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisi ile parlama yapan Melis Sezen, yeni dizisinde yine iddiasını konuşturacak!

Sadakatsiz dizisi ile parlama yapan Melis Sezen, yeni dizisinde yine iddiasını konuşturacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Melis Sezen, kariyer yolculuğunda çok önemli bir süreç yaşıyor. Özellikle Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Derin karakteri ile yıldızını parlatan oyuncu, aldığı ödüllerle de başarılarını taçlandırmış oldu.

2016 yılından bu yana setlerde görmekte olduğumuz ünlü oyuncu, geniş bir hayran kitlesine sahip. Melis Sezen, birbirinden etkili dizilerde rol aldığı için de kariyer sürecinde önemli deneyimler yaşadığı ve tecrübesini de çok artırdı.

Melis Sezen için 2023 yılı mesleğinde kendisini daha profesyonel ve daha etkileyici performans sergilemek adına önemli bir dönem olacak gibi gözüküyor. Fox TV için hazırlıkları yapılan Gülcemal isimli diziye katıldığı basına yansıyan Melis Sezen’in yeni partneri de çok dikkat çeken bir isim oldu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 3 sezon çok başarılı bir performans ortaya koyan Murat Ünalmış ile Melis Sezen ikilisinin Gülcemal isimli dizide buluşacak olması sosyal medyada da çok konuşulmaya başlandı.

Sadakatsiz dizisi ile parlama yapan Melis Sezen, yeni dizisinde yine iddiasını konuşturacak! 7

Özellikle Murat Ünalmış, birlikte rol aldığı isimleri yükselten bir oyunculuk performansına sahip ve Melis Sezen için de yeni partneri önemli bir deneyim fırsatı olacak gibi gözüküyor.

Sadakatsiz dizisinden sonra Disney Plus’un merakla beklenen Numen isimli dijital dizisinde de rol alan Melis Sezen, 6 aylık aradan sonra yeniden televizyon ekranına dönüş yapmak için heyecanla çekimlerin başlamasını bekliyor.

Senaryosunu Eda Tezcan’ın yazmakta olduğu Gülcemal dizisinin dram ağırlıklı olması, Melis Sezen’in bugüne kadar rol aldığı yapımlara bakıldığı zaman normal gözüküyor. Zira oyuncu, çoğunlukla dram projelerinde yer almayı tercih ediyor.