Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisi final mi yapacak? Enis Arıkan’ın sözleri hayranları çok üzdü!

Camdaki Kız dizisi final mi yapacak? Enis Arıkan’ın sözleri hayranları çok üzdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Enis Arıkan, 3 sezondur Camdaki Kız isimli dizinin etkili karakterlerinden Muzaffer’i canlandırıyor. Kanal D ekranında perşembe akşamları büyük başarılar kazanan dizideki performansı ile büyük takdir toplayan Enis Arıkan, genellikle komedi rolleri ile bilindiği ve çok da eğlenceli bir kişiliği olduğu için hayranları dram projesinde görünce çok şaşırmıştı.

Muzaffer karakteri ile dram hikayelerinde de önemli işler yapabileceğini kanıtlayan Enis Arıkan, 3. sezonu devam eden dizinin önemli parçalarından birisi olmayı da sürdürüyor. Yeni yıl öncesinde katıldığı etkinlik ile yoğun çalışma sürecinde kısa bir dinlenme fırsatı bulan Enis Arıkan, dizinin çekimleri yoğun olduğu için fazla dinlenme fırsatı yaratamadıklarını anlattı.

Ünlü oyuncu, “Diziye gittiğim için hiçbir şey yapamıyorum” diyerek bir tatil fırsatının olmadığından bahsetti. Enis Arıkan, Camdaki Kız dizisinin geçen bölümünde Cana karakterinin hikayesinin bitmesi ile birlikte Hande Ataizi’nin ayrıldığını hatırlattı. Oyuncu, “Bütün karakterlerin sonuna doğru geliyoruz. Bu sezon belki sonu olabilir işimizin. O yüzden böyle şeylerle karşılaşacağız” diyerek de dizinin bu sezon sonunda final yapma ihtimalinin bulunduğunu duyurdu.

Camdaki Kız dizisi final mi yapacak? Enis Arıkan'ın sözleri hayranları çok üzdü! 8

Camdaki Kız hayranları reytingleri iyi giden, hikayesi de çok başarılı şekilde devam eden dizinin dördüncü sezonda da devam etmesi yönünde büyük bir talepte bulunuyor. Geçtiğimiz gün başrol oyuncusu Burcu Biricik, dizinin uyarlandığı kitaba bağlı kalınarak ilerlediğini ama bazı karakterleri çok sevdikleri için rollerin uzatıldığını açıklamıştı.

Dizi hayranlarının en büyük eleştirisi de hikayenin akıcılığı ile ilgili. Burcu Biricik’in bu açıklaması da eleştirilerin haklılığını ortaya koymuştu.

Şimdi de Enis Arıkan’ın dizinin bu sezon sonunda final yapma ihtimalinin bulunduğunu söylemesi izleyicileri çok üzecek gibi gözüküyor.

Tabii ki henüz her şey net değil ama Cana karakterinin ardından Feride karakterinin de hikayeden çıkacağı ve başka karakterlerin de birbiri ardına diziye veda edeceği biliniyor.

Camdaki Kız dizisi final mi yapacak? Enis Arıkan'ın sözleri hayranları çok üzdü! 9

Enis Arıkan, dram hikayesi ile yeniden setlere döndükten sonra hayranlarına çok farklı bir yüzünü gösterme fırsatı da buldu. Oyuncu, bu konuda şu değerlendirmeyi yaptı: “Zordu, öğrendim, unutmuştum bir şeyleri, tekrar hatırlamış gibi hissediyorum. Ekibimiz şahane. Biz birbirimize çok aşığız. O yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum. İyi ki birlikteyiz.”

Dizideki arkadaşları ile birbirlerini çok sevdiklerini ve böyle bir ekibi de daha önce görmediğini anlatan Enis Arıkan, birbirlerinden kopamadıklarını sözlerine ekledi.