Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik izleyiciden gelen Hayri tepkisine kayıtsız kalmadı!..

Burcu Biricik izleyiciden gelen Hayri tepkisine kayıtsız kalmadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları Kanal D ekranında yayınlanan Camdaki Kız dizisi 3. sezonuyla da ekranlara damga vurmaya devam ediyor.

Camdaki Kız’da ‘Nalan’ karakteriyle her hafta ekranda muazzam bir performans sergileyen oyuncu Burcu Biricik geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında ekip arkadaşlarıyla toplu fotoğrafını paylaşmış ve ‘Canım ailem’ notunu düşmüştü.

Camdaki Kız izleyicileri fotoğrafta, ‘Cihangir Ceyhan’ın canlandırdığı ‘Hayri’ karakterini aradı. Yüzlerce yorum alan fotoğrafa oyuncunun hayranları tarafından, “Hayri aileden değil mi?” ve “Hayri’yi neden dışlıyorsunuz’ gibi yorumlar yapılmıştı.

Burcu Biricik izleyiciden gelen Hayri tepkisine kayıtsız kalmadı!.. 7

Yorumlara kayıtsız kalmayan Burcu Biricik’ten yeni bir paylaşım geldi. Oyuncu, rol arkadaşı Cihangr Ceyhan ile arabada müzik dinlediği anlardan eğlenceli bir görüntüyü instagram hesabında yayınladı. İkilinin paylaşımı, Camdaki Kız izleyicisini mest etti. Oyuncular dizinin setinde çok güzel bir enerji yakaladıklarını sık sık dile getiriyorlar. Bu durum, çoğu zaman sosyal medya paylaşımlarına da yansıyor.

Öte yandan, Camdaki Kız’ın yeni bölümlerinde Hayri ile Nalan arasında yaşananlar izleyiciye heyecan dolu dakikalar yaşatıyor. İzleyici, dizinin ilerleyen bölümlerde Hayri’nin oldukça takıntılı hallerine şahit olacak gibi görünüyor.