Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Beril Pozam kötü haberi sosyal medyadan duyurdu!

Oyuncu Beril Pozam kötü haberi sosyal medyadan duyurdu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Oyuncu Beril Pozam, Afili Aşk dizisindeki ‘Nazmiye’ karakteri ile büyük ilgi çekti. Ardından Akrep dizisinde izlediğimiz oyuncu, sonrasında ise Ada Masalı ile romantik komedi deneyimi yaşadı.

Show TV’deki Baba dizisinde ‘Sevil’ karakterini canlandıran Beril Pozam, bu projeden hemen sonra Yalı Çapkını isimli dizinin ekibine katıldı. ‘Suna’ karakteri ile dizinin etkili genç isimlerinden birisi olan oyuncu, son dönemde dikkat çeken bir kariyer yükselişi sergiliyor.

Oyuncunun son sosyal medya paylaşımı hayranlarını endişelendirdi. Beril Pozam, anneannesi için kan ihtiyacı olduğunu sosyal medya paylaşımıyla duyurdu.

Oyuncu Beril Pozam kötü haberi sosyal medyadan duyurdu! 7

Yalı Çapkını dizisinde oyuncunun kardeşini canlandıran Afra Saraçoğlu’da Pozam’ın paylaşımını kendi sosyal medya hesabından da duyurarak arkadaşına destek verdi. Oyuncu Yüsra Geyik’de paylaşıma kendi hesabında yer verdi. Beril Pozam, “Gidip kan verecek olanlara veya paylaşım yapan herkese minnettarım iyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.

Beril Pozam, sezonun en iyi reytinglerini elde eden Yalı Çapkını dizisinin Suna’sı olarak kariyerinin en önemli projesinde başarıyla rol alıyor. Oyuncu, milyonlarca izleyiciyi etkileyen dizinin elde ettiği başarıdan da son derece memnun.