Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisi iki büyük ayrılık sonrası, yeni isimler ile 2023 yılında büyük bir değişim geçirecek!

Camdaki Kız dizisi iki büyük ayrılık sonrası, yeni isimler ile 2023 yılında büyük bir değişim geçirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Cihangir Ceyhan’ın canlandırdığı Hayri karakterinin karısı olarak hikayeye dahil olan oyuncu, ortalığı fazlasıyla karıştıracak bir rolle geliyor.

Nalan ile Hayri arasında neler yaşanacağının merak edildiği, Feride’nin intiharı ile şoke olan izleyiciler, şimdi de Hayri’nin karısı Türkan ile tanışacak. Hande Ataizi ve Nur Sürer’in diziden ayrılmasına rağmen, hikayeye önce Engin Alkan, Nalan’ın babası Metin karakteri ile katıldı.

Camdaki Kız dizisi iki büyük ayrılık sonrası, yeni isimler ile 2023 yılında büyük bir değişim geçirecek! 8

Şimdi ise Hivda Zizan Alp, dizinin dönüşüm sürecinin bir parçası olarak Türkan karakterinde izleyicileri şaşırtamaya geliyor. Sefirin Kızı dizisiyle parlayan Hivda Zizan Alp, yeni rolüyle Camdaki Kız dizisini karıştıracak! Yeşil Deniz, Fi, Sefirin Kızı ve Sana Söz isimli dizilerde rol alan Hivda Zizan Alp, başarılı performanslar ortaya koyan bir isim olarak biliniyor.

Özellikle de 2019 ile 2021 yılları arasında ekranda yer alan Sefirin Kızı dizisindeki Elvan karakterini birçok izleyici aklına yazdı.

Camdaki Kız dizisi iki büyük ayrılık sonrası, yeni isimler ile 2023 yılında büyük bir değişim geçirecek! 9

Hivda Zizan Alp’in büyük bir kariyer çıkışı sergilemesini sağlayan Sefirin Kızı’nın üzerinden bir hayli zaman geçti.

Genç oyuncu uzun süredir projelerde yer almıyordu. 2023 yılı ise Hivda Zizan Alp’e yeni dizisindeki yeni rolüyle daha çok konuşulma fırsatı verecek.

Dizinin hikayesi kitaba uygun ilerliyor olsa da bazı oyuncuların daha uzun süre dizide kalması için konuların uzatıldığını bizzat Burcu Biricik açıklamıştı.

2023 yılı sezon sonunda Camdaki Kız dizisi ekrana veda eder mi bilinmez ama, 6 aylık bu süreçte olayların çok hızlı gelişmesi bekleniyor.

Hem Engin Alkan hem de Hivda Zizan Alp ile birlikte Camdaki Kız dizisi büyük bir değişim geçirecek.