Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Karahan’a büyük heyecan yaşatan 2023 yılındaki ilk proje ortaya çıktı!

Pelin Karahan’a büyük heyecan yaşatan 2023 yılındaki ilk proje ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pelin Karahan, 2022 yılının kendisi adına çok güzel geçtiğini söyledi. Oyuncu geride kalan yılda hem dizi hem de sinema filmleri yaptığını belirtti ve tiyatro sahnesine de çıktığını ve müzikal projesinde yer aldığını da hatırlattı.

Çok yönlü bir oyunculuk sınavı verdiği 2022 yılında televizyon programı da yapan Karahan, “Kendi adıma yapabileceğim birçok şeyi yaptım, o yüzden keyifliydi” diye konuştu.

Şu dönemde TRT’nin dijital platformu için Şebeke isimli aksiyon dolu bir dizinin setinde çalışmaya devam eden ünlü oyuncu, 2023 yılına da çalışarak başlamış oldu.

2023 yılının geride bıraktığımız 2022’den daha güzel olmasını dileyen Karahan, yeni yıl için planlarını şöyle anlattı: “TRT platformunun açılması ile birlikte, çektiğimiz dizinin yayınlanmasını bekliyorum, nasıl olacağını çok merak ediyorum. Onun devamı olursa, ikinci sezonunu çekeceğiz. Ayrıca tiyatro devam ediyor.”

Dijital platformlarda çekim süresinin kısıtlı olduğunu ve bölüm sayısının da belli olduğunu anlatan oyuncu, senaryonun da buna göre farklılıklar sergilediğinden bahsetti.

Pelin Karahan, “Daha farklı senaryolar oluyor. Biraz daha özgür oluyorsunuz. Uzun bir sinema filmi çekiyor gibi” diyerek, dijitale iş yapmaktan memnun olduğunu anlattı.

Anne olmasının ardından bir süre çocuğunun bakımı için setlere ara veren oyuncu, kadınların fiziksel bir sıkıntısı veya başka özel bir durumu yoksa, çalışma hayatında olmalarının çok önemli olduğunu da söyledi.