Ana sayfa Dizi Analiz Camdaki Kız dizisi şarap gibi, yıllandıkça daha da güzelleşiyor!

Camdaki Kız dizisi şarap gibi, yıllandıkça daha da güzelleşiyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşan Camdaki Kız dizisi, üçüncü sezonda da zirvenin sahibi olmayı sürdürüyor. Dizinin perşembe rekabetine damgasını vurması şaşırtıcı bir durum da değil.

3 yıldır milyonlarca izleyici kendisine hayran bırakan diziden ayrılan ünlü isimlere rağmen, hikayenin hala güçlü olması ve geniş bir seyirci kitlesini etkilemeye devam etmesi önemli bir başarı.

23 Mart perşembe akşamı da tüm reyting kategorilerinde zirvenin sahibi Camdaki Kız oldu… Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız’da 71. bölüm de geride kaldı. Türkan karakterinde Hivda Zizan Alp’in hikayeye katılmasının da etkisi ile dizide heyecan giderek artıyor.

Camdaki Kız dizisi şarap gibi, yıllandıkça daha da güzelleşiyor! 7

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın dün akşam yayınlanan son bölümü heyecan dolu anlarıyla perşembe akşamına damgasını vurdu.

Camdaki Kız’ın 23 Mart Perşembe akşamı yayınlanan 71’inci bölümünde; Muzo Hayri’yi Nalan’a tüm gerçekleri anlatması için uyardı. Sedat Nalan’dan özür dileyerek alyansını çıkardı ancak çektiği acıyla baş edemeyip başına bela açtı. Nalan ise Hayri’nin evlenme teklifini kabul etti.

Hafize’nin de Hayri’yi kabul etmesi için Billur’u da alıp Hayri’nin çalıştığı kebapçıya gitti. Aynı anda mekana gelen Türkan ve çocuklar ise Hayri ve Nalan’ı gördüler.

Camdaki Kız her Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.