Ana sayfa Dizi Haberleri Yüz Yıllık Mucize dizisi ilk bölüm reytingleri büyük şok yaşattı!

Yüz Yıllık Mucize dizisi ilk bölüm reytingleri büyük şok yaşattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yüz Yıllık Mucize isimli yeni Star TV dizisinin ilk bölümü 23 Mart Perşembe akşamı izleyicilerle buluştu. Ebru Şahin ile Birkan Sokullu ikilisinin başrolündeki dizinin ilk bölüm reytingleri de merak konusu oldu.

İki güçlü başrol oyuncusunun yanı sıra hem ilginç bir hikaye hem de yan rollerde çok etkileyici isimler olmasına rağmen dizinin reytinglerinin düşük gelmesi şaşkınlık yaşattı.

Hümeyra, Zerrin Tekindor ve Necip Memili gibi önemli isimlerin de kadrosunda bulunduğu dizinin ilk bölümüyle sadece AB grubunda ilk 10 program içinde bulunduğunu ve 6. sırayı elde ettiğini belirtelim.

Tüm izleyici gruplarında reytingler ortalama oranların altında gerçekleşti. Özellikle tüm kişiler kategorisinde 17. olabilen dizi büyük şok etkisi yarattı.

ABC1 grubunda ise dizinin 12. sırada yer aldığını ve sonuçların hiç de tatmin edici olmadığını hemen ifade edelim.

Daha iyi reytingleri hak eden bir dizi olduğu düşüncesi sosyal medyada yaygın kanaat. Ancak projenin fantastik bir yanının olması da düşündürücü. Zira Türkiye’de genel izleyici kitlesi fanstastik özellikleri olan dizilere pek de ilgi duymuyor.

Yüz Yıllık Mucize dizisinin ikinci bölümü ile birlikte daha iyi oranlar elde ederek izleyici sayısını artırması bekleniyor.

İşte 30 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak olan 2. bölümden ilk fragman: