Ana sayfa Sosyal Medya Yüz Yıllık Mucize dizisi için büyük gariplik! Reytingler kötü, sosyal medya iyi!

Yüz Yıllık Mucize dizisi için büyük gariplik! Reytingler kötü, sosyal medya iyi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanan Yüz Yıllık Mucize dizisinin ilk bölümü 23 Mart’ta izleyicilerle buluştu. Perşembe rekabetinde alternatif bir yapım olma iddiasındaki dizinin ilk bölüm reytingleri beklentilerin altında gerçekleşti.

Birkan Sokullu ve Ebru Şahin gibi iki önemli oyuncunun başrolünde yer aldığı bir dizinin tüm reyting gruplarında izleyicilerden yeterince ilgi görmemesi önemli bir sorun olarak belirdi.

Dizinin ilk bölümde sadece AB grubunda altıncılık elde etmesi, tüm kişilerde on yedinci ve ABC1 grubunda da on ikinci olması şaşırtıcıydı. Sosyal medya ortamında ise bambaşka bir tablo var.

Yüz Yıllık Mucize dizisi perşembe gün boyunca twitter’da gündemin önemli konularından birisi oldu. Ebru Şahin ile Birkan Sokullu hayranları da çok sayıda paylaşım yaptı.

Yüz Yıllık Mucize dizisi için büyük gariplik! Reytingler kötü, sosyal medya iyi! 7

Sosyal medyadaki mesajlara bakılır ise izleyenler projeyi çok beğendi. Tarihi sahnelerin de olması izleyicilere ayrı bir seyir zevki verirken, fantastik bir hikayeden hoşlananlar için Yüz Yıllık Mucize, keyifle seyredilecek bir proje olarak bahsedildi.

Dizinin ilk bölümünü hiç sıkılmadan seyrettiklerini belirten izleyiciler hikayenin de ilgi çekici olduğunu düşünüyor.

Sosyal medyada Ebru Şahin ile Birkan Sokullu ikilisinin de iyi bir dizi çifti olduğuna yönelik birçok yorum paylaşıldı.

30 Mart Perşembe günü yayınlanacak olan ikinci bölümde dizinin reytinglerini yükseltmesi beklentisi var.