Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik’in partneri kim olacak? Ünlü isme teklif gitmişti, yanıt geldi!

Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik’in partneri kim olacak? Ünlü isme teklif gitmişti, yanıt geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Burcu Biricik, Kuzgun dizisinin ardından ekrana Kırmızı Oda dizisiyle gelmişti. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından alıntılanan Kırmızı Oda’da Boncuk’a hayat verdi. Boncuk karakteri ile bir kez daha gönülleri fetheden oyuncu, başarılı performansıyla bir süre dizinin en çok dikkat çeken karakterlerinden birine hayat verdi. Geçtiğimiz hafta da Boncuk’a veda etmişti izleyici.

Hemen ardından Burcu Biricik’in yine Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız romanından uyarlanacak dizide rol alacağı öğrenildi. Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı ve Doğduğun Ev Kaderindir dizilerinin de yapımcısı olan OGM Pictures imzalı ve gerçek bir hayat hikayesine dayalı dram yüklü bir dizi daha geliyor.

Sezonun en çok dikkat çeken üç yapımı gibi yine aynı yazarın kitabından uyarlanacak hikayede Burcu Biricik’in partnerini kimin oynyacağı ise büyük merak konusu! Oyuncunun, diziye konu olan hikayenin yer aldığı kitabı okurken çekilen fotoğraf ve videoları yayınlandı.

Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik'in partneri kim olacak? Ünlü isme teklif gitmişti, yanıt geldi! 9

Dizi henüz başlamadan yapılan bu tanıtım ile birlikte Biricik’in rolüne hazırlanmak için kitabı okuduğu görülürken, aynı zamanda heyecan da arttı! İzleyiciyi yine sarsacak Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterine hayat verecek olan Burcu Biricik ile oynaması için Uraz Kaygılaroğlu’na teklif gittiği kulislerde dillendirilmişti.

Sefirin Kızı dizisinden geçtiğimiz haftalarda ayrılan Uraz Kaygılaroğlu’nun, daha sonra Netflix için çekilecek olan Cem Yılmaz imzalı Erşan Kuneri isimli dizide oynayacağı öğrenilmişti.

Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik'in partneri kim olacak? Ünlü isme teklif gitmişti, yanıt geldi! 10

Kimi oyuncular son dönemde hem dijitalde yer alan bir dizide hem de aynı anda televizyonda yayınlanan dizilerde rol alabiliyorlar. Örneğin Kerem Bürsin, aynı anda hem Sen Çal Kapımı hem de BluTV’nin Aynen Aynen dizisinde oynuyor.

Ancak Uraz Kaygılaroğlu’nun tercihi farklı oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş, oyuncuya Camdaki Kız dizisinde oynaması için giden teklife olumlu yanıt alınamadığını duyurdu twitter’dan. Kaygılaroğlu, Erşan Kuneri’de oynayacağı için, aynı anda iki dizide birden oynayamayacağını belirterek Camdaki Kız dizisinden gelen teklifi kabul etmemiş!

Bakalım bu gelişme sonrasında iddialı projede Burcu Biricik’in partneri kim olacak?

Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik'in partneri kim olacak? Ünlü isme teklif gitmişti, yanıt geldi! 11

Camdaki Kız dizisi hakkında detaylar…

Kanal D’nin yapımcılığını OGM Pictures’ın yaptığı, gerçek bir aşk hikayesinin anlatıldığı Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisi, yakında izleyici ile buluşacak. Dizide başrolü ise Burcu Biricik canlandıracak. Oyuncu Budayıcıoğlu’nun romanını okuyor ve karakter için hazırlıklar yapıyor. Biricik’in Camdaki Kız romanı ile fotoğrafları da hayranlarını heyecanlandırdı.

Biricik, daha önce görülmemiş bir aşk hikayesini bizlere anlatacak dizinin ana karakteri Nalan’ı canlandıracak. Başarılı oyuncu, hayatta yaptığı tercihlerle, izleyiciyi aşka yepyeni bir pencereden baktıracak Nalan karakterinde herkesi kendine hayran bırakacak.

“Neden aşık oluruz? Peki kime aşık oluruz? Aşık olduğumuz kişilerde bizi çeken nedir?” Camdaki Kız, belki de bugüne kadar kendimize hiç sormadığımız bu soruları sordurarak izleyenleri bir iç hesaplaşmayla baş başa bırakacak.

Hazırlıkları yoğun bir tempoda devam eden Camdaki Kız, çok yakında Kanal D’de izleyicilerin karşısına çıkacak.