Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinin yeni afişinde dikkat çeken detay! Önce yoktu!

Sadakatsiz dizisinin yeni afişinde dikkat çeken detay! Önce yoktu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz dizisi, sezonun ilgi çeken yapımlarından birisi. Dizi konusunda bazı şanssızlıklar yaşayan Kanal D’nin yeni sezondaki favori projesi Sadakatsiz oldu. Yapım, aldığı reytinglerle de kanalın yüzünü güldürmekte. Dizinin konusu kadar oyuncular da dikkatleri çekiyor.

Sadakatsiz dizisi, BBC’nin Bafta ödüllü Doctor Foster isimli dizisinden uyarlanmakta. Orjinal dizi, pek çok ülkede büyük izlenen ve beğenilen bir yapım olmuştu. Yerli uyarlaması Sadakatsiz de televizyon izleyicisinin oldukça ilgisini çekiyor.

Başrollerinde Caner Cindoruk ve Cansu Dere’nin rol aldığı dizi, sosyal medyanın da gündeminden düşmüyor. Dizide yaşananlar, her hafta büyük heyecan yaratırken, Asya ve Volkan ilişkisinde bir başka isim ise daha çok ön plana çıkmaya başladı!

Sezon başından beri ilgiyle izlenen dizide aslında 3. bir başrol daha var. Melis Sezen! Genç oyuncu, Derin karakterine o kadar başarılı bir performansla hayat veriyor ki izleyiciden de takdir topluyor.

Sezen’in oyunculuğu büyük övgüler alırken, hikayedeki kilit rolü de her geçen bölümde daha da ortaya çıkıyor. Asya ile Volkan konusunda yaşadığı tartışmalarda Derin, güçlü duruşuyla da şaşırtıyor.

Kimi zaman kontrolünü kaybetse de akıllı bir kadın olan Derin de hikayenin ana unsurlarından ve vazgeçilmezlerinden. Hal böyle olunca dizide Caner Cindoruk ve Cansu Dere’den sonra Melis Sezen de başrolde.

Dizinin ilk yayınlandığı günden bu yana varolan afişinde sadece Cindoruk ve Dere yer alıyordu. Ancak dikkat çeken bir başka afiş ortaya çıktı!

Sadakatsiz dizisinin yeni afişinde dikkat çeken detay! Önce yoktu! 8

Bu afişte Derin’i oynayan Melis Sezen de yer almakta. Med Yapım imzalı dizinin afişinde Melis Sezen’in hakkı da teslim edilmiş görünüyor! Zira dizinin hikayesi üç kişi üzerine kurulu ve Derin’i oynayan Melis Sezen de hem karakterinin durduğu yer ve hem de başarılı oyunculuğu ile afişte olmayı fazlasıyla hakediyordu!

Bazı izleyiciler bu afişte Melis Sezen’in kıyafetine dikkat çekiyor. Asya ve Volkan’ın konsepte uygun siyah renkli kıyafetler giymesine karşın Derin’in alakasız, açık renk bir elbise afişte olmasını da garip karşıladıklarını söylüyorlar.

Fakat diziyi izleyenler, Derin’in Asya’dan çok farklı bir kişilik olduğunu, yaşı dolayısıyla daha enerjik ve renkli olduğunu da görmekte. Volkan’ın savaşı da Derin’i kazanmak değil, artık Asya’yı kazanmak olduğuna göre, Derin’in başka bir yerde ve farklı bir imajla konumlanmış olması da aslında dizinin hikayesine güzel bir gönderme niteliği taşıyor…

İlk afiş ise aşağıdaki gibiydi…

Sadakatsiz dizisinin yeni afişinde dikkat çeken detay! Önce yoktu! 9