Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinde istenmeyen bir adam var! Dizide ayrılıklara bir ünlü daha mı katılacak?

Camdaki Kız dizisinde istenmeyen bir adam var! Dizide ayrılıklara bir ünlü daha mı katılacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Camdaki Kız dizisinin 62. bölümü geride kaldı. Reytingler yine çok başarılı geldi ve dizi hayranlarının hikayeye olan meraklarının da devam ettiği yüksek reytinglerle net bir şekilde anlaşılıyor.

Camdaki Kız dizisi perşembe akşamlarının en çok izlenen dizisi olmayı sürdürürken, hikayenin heyecanı bir kat daha arttı. Özellikle geçtiğimiz hafta Cana karakterinde yer alan Hande Ataizi’nin ayrılmasının ardından, Feride’yi canlandıran Nur Sürer’in de ayrılacak olması hikayedeki büyük değişimi gözler önüne seriyor. Ayrıca Nalan’ın babası Metin karakteri de yeni bölümlerde öne çıkacak. Bu karakteri canlandıracak olan isim ise Engin Alkan olarak duyuruldu.

Dizinin kadrosunda ayrılanlar, yeni gelenler derken hikayede yaşanan büyük değişim milyonlarca izleyici de meraklandırıyor. En çok da üçüncü sezonun öne çıkan karakteri Hayri üzerinde önemli gelişmeler yaşanacak. Cihangir Ceyhan, bu sezon Camdaki Kız dizisine büyük katkılar yaptı. Burcu Biricik ile çok iyi partnerlik süreci geçiren oyuncunun hikayedeki konumu ise yavaş yavaş azalacak gibi gözüküyor.

Sedat karakterinin Cana’yı ve bebeğini kaybetmesinin ardından teselliyi Nalan’ın hamileliğinde araması ile birlikte Hayri karakteri istenmeyen adam olacak. Yeni bölümlerde Hayri, hikayede çok zor durumlar yaşayacak. Cihangir Ceyhan’ın bu sahnelerdeki performansı da şimdiden merak konusu oldu.

Camdaki Kız dizisinde istenmeyen bir adam var! Dizide ayrılıklara bir ünlü daha mı katılacak? 8

Cana ve bebeğini kaybeden Sedat’ın hayata tutunma motivasyonu Nalan’dan yapacağı bebek oldu. Nalan yeniden evine dönerken, Hayri ise Nalan’dan cevap alamayınca taksici olarak karşısına çıktı. Billur’dan Nalan’ın neden konağa geri döndüğünü öğrenen Hayri ise konağı bastı.

62. bölümdeki bu sahnelerin ardından 63. bölüm fragmanında da önemli detaylar var. Nalan’ı unutamayan Hayri adeta bir gölge gibi peşinden ayrılmıyor. Verdiği kararın arkasında duran ve Hayri defterini kapatan Nalan dirayetli durmaya çalışıyor.

Hayri ise Nalan’ın kendisinden vazgeçtiği gerçeğini bir türlü kabullenemiyor. Çaresiz kalan Feride Hayri’ye karşı Muzo’dan destek istiyor. Gözü dönen Muzo ve Sedat, Hayri’ye saldırıyor. Nalan ise babasıyla tanışabilmenin hayalini kuruyor.

Cihangir Ceyhan, Camdaki Kız dizisinden ayrılacak mı? İşte yeni merak edilen soru bu…

Camdaki Kız dizisinde istenmeyen bir adam var! Dizide ayrılıklara bir ünlü daha mı katılacak? 9

Camdaki Kız dizisinin 2022 yılında yayınlanacak olan son bölümü olan 63. bölüm 29 Aralık Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümde Hayri karakteri istenmeyen adam olarak ortaya çıkacak ve Cihangir Ceyhan’ın da diziden ayrılma ihtimali herkesin kafasını kurcalayacak.