Ana sayfa Dizi Fragmanları Sipahi dizisi için 3. bölüm çok kritik hale geldi!

Sipahi dizisi için 3. bölüm çok kritik hale geldi!

tarafından ker_def

İlk iki bölümü yayınlanan Show TV’nin Sipahi isimli istihbarat dizisinde 26 Aralık Pazartesi akşamı üçüncü yeni bölümü izleyeceksiniz. Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünün reyting sonuçları çok önemli olacak. İlk bölümde ortalamanın üzerinde gerçekleşen reytingler, ikinci bölümde düşüş yaşamıştı. Şimdi ise izleyicinin ilgisinin hangi seviyede olacağını gösteren ve ilerleyen bölümler için bir öngörü verebilecek olan üçüncü bölüm reytingleri merakla bekleniyor.

Dizi için büyük bir sınav ve izleyicinin beğenisinin artacağı mı yoksa azalacağı mı konusu da ortaya çıkacak. Korkut Ali karakterinin Sipahi ile iletişiminin kesileceği bu yeni bölüm heyecanlı sahnelerle dolu olacak. Kaan Yıldırım, bazı sahnelerde kendisi yer almak istese de sakatlanma riskini göze alamayan ekip, dublör kullanmayı tercih ediyor.

Sipahi heyecan dolu 3. bölümünde neler olacak? İşte detaylar: Ali ve Yıldırım, adım adım Habtor’a yaklaşmaktadır. Ali, Habtor’un yanına sızmayı başarmıştır. Ancak Ali’nin çıkan karmaşada Sipahi ekibi ile iletişimi kesilir. Ali, bu operasyonda tek başına kalır. Beklemediği bir şekilde kendini Habtor’un evinde, Terörle Mücadele Komiseri Canan ile birlikte bulur.

Yıldırım ise bulduğu bir ipucunun peşinden giderek, Habtor’un evini bulmaya çalışır. Ekip için her geçen saniye tansiyon yükselirken, tehlikenin boyutu büyümektedir. Ali’nin öncelikle Habtor’un planını öğrenmesi ve sonra da Canan ile kendisini Suriye’den kurtarması gerekmektedir. Ekip ise ellerindeki tüm imkanları kullanarak Ali’ye ulaşmaya çalışmaktadır.

“Sipahi” yeni bölümüyle 26 Aralık Pazartesi saat 20.00’de Show TV’de!