Ana sayfa Sosyal Medya Çöp Adam dizisiyle iyi çıkış yapan Elçin Sangu’nun diğer projesini gözden kaçırmayın!

Çöp Adam dizisiyle iyi çıkış yapan Elçin Sangu’nun diğer projesini gözden kaçırmayın!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Elçin Sangu, şu sıralarda Star TV ekranlarında izleyicilerle Çöp Adam isimli yeni dizi projesiyle buluşuyor. Engin Altan Düzyatan ile çok iyi bir dizi çifti olmasının yanı sıra, hikayedeki Peri karakterinin hislerini izleyicilere geçirme noktasında ünlü oyuncu çok başarılı bir performans ortaya koyuyor.

Çöp Adam dizisi daha yeni başlayan bir proje olmasına rağmen, güçlü rakiplerinin arasından sıyrılarak reytinglerini artırmaya ve izleyicilerin desteğini almaya devam ediyor. Bu süreçte hikayenin farklılığı ve meraklandıran yanlarının yanı sıra iki başrol oyuncusunun etkileyici uyumu da başarıda büyük pay sahibi oldu.

Elçin Sangu hayranları oyuncunun her sahnesini dikkatle takip ediyor, sosyal medyada yorum üzerine yorum yapıp, yüzbinlerce mesaj ile büyük etkileşimler oluşturuyor. Bu durumun oluşması oyuncunun izleyicileri etkilemesiyle gerçekleşiyor.

Elçin Sangu’nun diziden önce başladığı ve sahnede bambaşka bir karakter ile yer aldığı ‘Jekyll & Hyde’ müzikalinin de unutulmaması lazım. Dizinin yoğunluğu arasında tiyatro sahnesine de çıkan ve Hayko Cepkin ile de iyi bir ikili oluşturan Elçin Sangu, bu projesinde de hayranlarına çok farklı bir deneyim sunuyor.

Çöp Adam dizisiyle iyi çıkış yapan Elçin Sangu'nun diğer projesini gözden kaçırmayın! 7

Sezonun en beğenilen oyunlarından birisinde yer almak ünlü oyuncu adına da kendisini geliştirme sürecinin önemli bir parçası durumunda.

Sahnedeki 45 kişilik ekip ile izleyicilere unutulmayacak performanslar yaşatmaya devam eden müzikal projesi büyük başarı kazandı.

Bu oyunda Elçin Sangu’nun partneri konumundaki müzisyen Hayko Cepkin, oyunculuktaki başarısını da ortaya koydu. Hayko Cepkin, oyun ile ilgili şu açıklamasıyla da dikkat çekti:

”Muhteşem hikaye, mest eden melodiler, vizyoner bir ekip ve kocaman bir aile olmayı başarabilen bir oyuncu, müzisyen kadrosu. Teklifi aldığım ilk gün, sahneye adımımı attığım her gün, tükenmeyen heyecanım ve duyduğum gurur, ömrümün sonuna kadar hissedeceğim en büyük hatıram olacak. Sevenlerimiz de bizleri uzunca yıllar gözleri dolu, hisleri karışık, heyecandan ayaklanmış, şevkle, zevkle alkışlamaya devam edecek.”