Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız dizisinde izleyicinin Hayri’ye tepkisi dikkat çekiyor!

Camdaki Kız dizisinde izleyicinin Hayri’ye tepkisi dikkat çekiyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de Perşembe akşamları ekrana gelen Camdaki Kız dizisini izleyenlerin pek de içine sinmeyen bir durum yaşanıyor giderek! Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrolünde oynadıkları dizi, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanıyor. Gerçek bir hayat hikayesinden alıntılanan dizi ilerledikçe, izleyicinin canını sıkan bir durum da sosyal medyada daha çok dillendirilmeye başlandı.

Usta oyuncuların, başarılı ve genç oyuncularla bir araya geldikleri sevilen dizisi Camdaki Kız’da, Burcu Biricik’in hayat verdiği Nalan’ın bir türlü gerçek sevgiyi bulamaması izleyicinin içini yakan bir durum. Annesi Feride’nin özel hayatına da müdahale etmesi, izleyiciyi iyice delirtmekte.

Feride’nin konağa yerleşerek Nalan’ın yatak odasına da müdahale etmesi, zaten dizinin takipçilerini çileden çıkarıyordu. Bir nebze olsun Hayri ile sohbetlerinde samimiyet bulan ve ona yaklaşan Nalan’ın bu hali, Feride’nin de gözünden kaçmadı.

Camdaki Kız dizisinde izleyicinin Hayri'ye tepkisi dikkat çekiyor! 63

Kitabın orijinalinde evli ve çocuklu Hayri ile Nalan’ın birlikte yaşamaya başlamaları, üstelik Nalan’ın Hayri’nin evine giderek ailesiyle birlikte yaşaması, dizide nasıl yer alacak bilinmez ancak izleyicinin bu durumu pek de gerçekçi bulmayacağı şimdiden yaptığı yorumlara yansımakta.

Hayri ve Nalan’ı bir türlü birbirine yakıştırmayan izleyenlerin mesajları sosyal medyada yer alıyor. Nalan’ın Sedat tarafından hakettiği değeri bulamaması izleyenleri de üzüyor ancak çözüm Hayri de değil pek çok kişinin yorumlarında.

Camdaki Kız dizisinde izleyicinin Hayri'ye tepkisi dikkat çekiyor! 64

Bu hafta 38. bölümü ile ekrana gelen dizide, Nalan’ın giderek Hayri ile yakınlaşması sonrasında neler olacağı merak konusu. Feride, durumu farkedip kendince tedbirler almaya çalışıyor. Romandaki gibi Nalan, Hayri ile gidecek mi izleyip göreceğiz ama bir izleyicinin şu sözleri, pek çok kişinin de ortak görüşü gibi: “Hayri masum bir adam değil. Evli ve çocuklu. İlk günden beri de ekmek yediği evin gelinine göz koyuyor. Sedat’tan ne farkı var yani şimdi. Sedat zaten pislik bu ondan da pislik. Nalan da kimde sevgi görse ona koşacak bir ruh haline sahip.”

Camdaki Kız dizisinin hikayesinde Hayri ve Nalan pek de birbirlerine yakıştırılamıyor. Hikaye kitaptaki gibi ilerler mi göreceğiz ama itirazlar şimdiden başlamış gibi!