Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ve Kerem Bürsin Mart ayına damgasını vurdu!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin Mart ayına damgasını vurdu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekrandaki dizileriyle ününü ün katan ve dizilerin yurt dışı gösterimlerinin ardından da şöhretleri dünyaya malolan Türk oyuncular arasında Hande Erçel ve Kerem Bürsin çekiyor şu sıralar. İki oyuncu, her ne kadar ekranda yer almasalar da rol aldıkları dizilerin dünyanın çeşitli ülkelerinde yayınlanıyor olması, sosyal medyada bu isimleri gündemden düşürmüyor!

Hande Erçel ise Kerem Bürsin ile başrolünde oynadıkları Sen Çal Kapımı dizisi ile büyük bir üne kavuştu. Oyuncu, dizinin 85 ülkede yayınlanmasının ardından sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Ayrıca Instagram adresindeki takipçi sayısını her geçen gün büyüten oyuncunun 27 milyondan fazla takipçisinin olması ise büyük dikkat çekmekte. Hande Erçel hakkında ise Mart ayı boyunca 219 bin 700 (Retweet hariç) sosyal medya paylaşımı yapıldı. Sosyal medyada birinciliği kimseye kaptırmıyor bu iki isim.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin Mart ayına damgasını vurdu! 9

Kerem Bürsin ise erkeklerde en çok konuşulan isim olarak Mart ayına damgasını vurdu. Sen Çal Kapımı dizisinin farklı ülkelerde yayınlanması ve başarılı sonuçlar olması ünlü oyuncuya yurt dışında da büyük bir popülerlik kazandırdı. Kerem Bürsin’in İspanya’da katıldığı festival de çok konuşuldu…

Mart ayı boyunca Kerem Bürsin hakkında 227 bin 500 (Retweet hariç) sosyal medya paylaşımı yapıldı. Oyuncuyu takip eden isimler arasında Engin Akyürek ve Alp Navruz bulunuyor.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin Mart ayına damgasını vurdu! 10

Engin Akyürek, en son Sefirin Kızı dizisiyle ekranlara gelmişti. Dizi, farklı ülkelerde gösteriliyor. Ancak Engin Akyürek’in rol aldığı Kara Para Aşk dizisi de hala gündemde. Bazı Hollywood yıldızlarının bile izleyip sosyal medyada beğenisini gösterdikleri Kara Para Aşk dizisi, sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor.

Tuba Büyüküstün ile birlikte başrolünde oynadığı dizi ile Engin Akyürek, Türkiye sınırlarını aşıp dünyanın pek çok ülkesinde şöhretli bir isim olmayı başardı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin Mart ayına damgasını vurdu! 11

Sosyal medya ölçümleme servislerinden olan Adba’nın araştırmasına göre; Mart ayı boyunca Engin Akyürek hakkında 92 bin 500 (Retweet hariç) sosyal medya paylaşımı yapıldı.

Bu arada Engin Akyürek’in en yakın rakibi de Alp Navruz. Navruz hakkında da Mart ayı boyunca 87 bin 900 (Retweet hariç) sosyal medya paylaşımı yapıldı. Alp Navruz, ekranlara en son Ayça Ayşin Turan ile başrolünde oynadığı Ada Masalı isimli romantik komedi dizisi ile gelmişti…