Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinde Nalan’ın kararsızlığı, senariste tepki olarak geri dönüyor!

Camdaki Kız dizisinde Nalan’ın kararsızlığı, senariste tepki olarak geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları Kanal D ekranında yayınlanan Camdaki Kız dizisi çok etkileyici bir hikayeye sahip ve gerçek bir olaydan esinlenilerek oluşturulduğu için de izleyicilerden daha çok destek görüyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun son dönemdeki dram dizilerinin .başarısının bir sonucu olarak, Camdaki Kız dizisi de yine milyonların sevgisini kazanmakla kalmadı, istikrarlı bir şekilde de bu sevginin gücüyle reyting birincilikleri elde ediyor.

Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik oyunculuk yetenekleri ile öne çıkarken, hayranları da onun her yeni bölümde Nalan karakterini içselleştiren hallerini gördükçe, rolü canlandırmadığını onu yaşadığını hissediyor. Aynı şekilde Cihangir Ceyhan’ın da üçüncü sezonda Hayri karakteri ile öne çıkması ile birlikte durağanlık bitti ve heyecanlı yeni gelişmeler yaşanmaya başlandı.

Hikayenin merak unsurlarını yanına alarak devam etmesi, izleyen milyonlarca kişiyi de etkiliyor. 17 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak yeni bölümde de bir karar aşamasına gelindiğini göreceksiniz. Hayri, artık kendisi ile yaşaması konusunda Nalan’ı yüreklendiriyor ve bir karar vermesi gerektiğini söylüyor. Aynı şekilde Sedat da ne boşanabiliyor ne de Cana’dan olacak çocuğuna iyi bir baba olabilme fırsatını bulamayacağını düşünüyor.

Camdaki Kız dizisinde Nalan'ın kararsızlığı, senariste tepki olarak geri dönüyor! 7

Hiçbir şeyin artık eskisi gibi olmayacağı bir yol ayrımına doğru giden dizinin hikayesinde, Nalan’ın Hayri’ye aşık olduğunun artık netleşmesi ile birlikte işlerin daha da karışacağı anlaşılıyor.

Dizi hayranları “Sedat ve Nalan boşansın ve herkes yoluna gitsin” diyerek senaristlere yol göstermeye çalışırken, Nalan’ın karar vermek için daha ne beklediği sorusu da soruluyor.

“Nalan eğer Cana’nın hamile olduğu sözünden sonra boşanmazsa” diyerek başlayan yorumlar, senaristin artık hikayeyi farklı bir yöne çevirmesi gerektiği sözleriyle devam ediyor.

Camdaki Kız dizisinin 57. yeni bölümü 17 kasım perşembe akşamı yayınlanacak ve artık bazı şeylerin değişmeye başladığı da görülecek.