Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Ege Şaşmaz paylaştı; İşte Şaşmaz kardeşlerin en sevimlisi!..

İsmail Ege Şaşmaz paylaştı; İşte Şaşmaz kardeşlerin en sevimlisi!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay -Ekranların iki başarılı genç ismi Aytaç Şaşmaz ve İsmail Ege Şaşmaz kardeşler hem rol aldıkları yapımlardaki başarıları hem de birbirlerine verdikleri destekle sektörde parmakla gösterilen ünlü isimler arasında yer alıyorlar.

Aytaç Şaşmaz şimdilerde Fox TV’nin yeni sezonda ekrana getirdiği Darmaduman’da başrolde yer alıyor. İsmail Ege Şaşmaz’da çok yakında, Barış Akarsu Merhaba adlı film ile beyaz perdede hayranlarının karşısına çıkacak.

İki başarılı oyuncunun kendilerinden yaşça küçük bir erkek kardeşleri daha var. İsmail Ege Şaşmaz son instagram paylaşımında kardeşleriyle pozunu yayınladı ve altına da; “Şaşmaz Brothers” yazdı.

İsmail Ege Şaşmaz paylaştı; İşte Şaşmaz kardeşlerin en sevimlisi!.. 7

Küçük kardeşleri Yalın’ın sevimliliği oyuncunun hayranlarının gözünden kaçmadı. Takipçileri fotoğrafın altına; Üç kardeşin de birbirine benzediğine dair yorumlarda bulundular.

İsmail Ege Şaşmaz’ın yeni projesi, Barış Akarsu Merhaba adlı sinema filmi 18 Kasım’da vizyona girecek. Oyuncu, geçirdiği trafik kazası sonucu genç yaşta hayatını kaybeden rock şarkıcısı Barış Akarsu’nun hayatının anlatıldığı filmde Barış Akarsu’yu canlandırıyor.

Çekimleri ünlü müzisyenin memleketi Amasra’da yapılan ve Barış Akarsu’nun hayatının üç döneminin anlatılacağı filmde, merhum sanatçının babasına Hüseyin Avni Danyal, dedesine Metin Coşkun, kardeşine Aslıhan Kapanşahin yakın arkadaşlarına ise Burak Satıbol ve Aytaç Uşun hayat verecek.