Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat’ın yıldızları Murat Yıldırım ile Deniz Baysal yine sosyal medyayı salladı!

Teşkilat’ın yıldızları Murat Yıldırım ile Deniz Baysal yine sosyal medyayı salladı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- TRT 1’de yayınlanan ve 3. sezonuyla ekranlara gelen Teşkilat dizisinin sezon başında en büyük sürprizi ünlü oyuncu Murat Yıldırım’ın kadroya dahil olması olmuştu.

Murat Yıldırım yepyeni bir hikayede yepyeni bir karakter olarak izleyici karşısına çıktı. Oyuncunun aksiyon dizileri için biçilmiş kaftan olduğunu düşünen hayranları bu gelişme karşısında büyük heyecan yaşadı. Teşkilat izleyicisi de Murat Yıldırım’ın canlandırdığı karakteri kısa sürede bağrına bastı.

Dizide ‘Zehra’ karakteriyle başrolde yer alan Deniz Baysal ile Murat Yıldırım’ın uyumu da kısa sürede izleyiciden tam not aldı. Çiftin karşılıklı sahneleriyle birlikte, her sosyal medya paylaşımları da sosyal medyayı sallıyor.

Teşkilat'ın yıldızları Murat Yıldırım ile Deniz Baysal yine sosyal medyayı salladı! 8

İkili, dizinin yeni bölümü öncesi instagram hesaplarından ortak bir paylaşımda bulunarak, “Operasyondayız, sonra ara” notunu düştüler.

Dizinin 55. yeni bölümü 13 Kasım Pazar akşamı ekrana geldi.  Ömer ile Zehra, hayati bir operasyon için sahaya çıktı.  Yeni bölüm öncesi iki oyuncunun fotoğrafını gören hayranları mest oldu.

Teşkilat'ın yıldızları Murat Yıldırım ile Deniz Baysal yine sosyal medyayı salladı! 9

Fotoğraflar kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Murat Yıldırım’ın hikayeye katılması ile birlikte reytinglerini toparlayan ve 3. sezona çok iyi başlayan dizi, Ömer ile Zehra’nın aksiyon dolu sahneleriyle de adından söz ettirmeye devam ediyor.