Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinde olay ayrılık sonrası başrol oyuncusundan dikkat çeken bir istek geldi!

Camdaki Kız dizisinde olay ayrılık sonrası başrol oyuncusundan dikkat çeken bir istek geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları Kanal D ekranında yayınlanan Camdaki Kız dizisinin bundan sonraki bölümlerini çok daha dikkatle izlemenizi tavsiye ediyoruz. Bu tavsiyenin altında yatan neden ise başrolde yer alan ve Sedat karakteri ile kariyerinde büyük bir çıkışa imza atan Feyyaz Şerifoğlu’nun bir hayli iddialı sözlerinden geliyor.

Kırmızı Oda dizisinde Burcu Biricik ile konuk oyuncu olarak yer alarak gündeme gelen Feyyaz Şerifoğlu, başarılı performansı ile Camdaki Kız dizisinin erkek başrolü olmayı başardı ve 3. sezonu devam eden dizide de gayet güçlü bir oyunculuk sergiliyor.

Sedat karakterinin tüm duygularını izleyicilere yansıtma konusunda hayranlarının övgülerde bulunduğu oyuncu, kariyeri noktasında da çok önemli bir dönem yaşıyor. Camdaki Kız dizisinde de üçüncü sezonun ortalarına gelindi ve hikayede çok önemli sürprizler peş peşe gelecek.

Camdaki Kız dizisinde olay ayrılık sonrası başrol oyuncusundan dikkat çeken bir istek geldi! 8

Dizide Cana karakterinin ölümü sonrasında Sedat’ın ne yapacağı çok merak ediliyor. Hande Ataizi’nin ardından Feride karakterini canlandıran Nur Sürer’in de ayrılık ihtimali ortaya çıktı.

Camdaki Kız dizisinin setinde çok güzel bir enerji yakaladıklarını açıklayan Feyyaz Şerifoğlu, izleyicilere bundan sonraki bölümleri çok dikkatle seyretmeleri tavsiyesinde bulunarak şunları anlattı:

“Kamera arkasında da güzel bir enerjimiz var. Güzel bir şekilde giden bir setimiz var. Bu bölümden itibaren gerçekten çok güzel sürprizler var. Daha dikkatli izlemelerini tavsiye ediyorum. Çünkü benim de okurken heyecanlandığım bölümler oldu. O yüzden ben de merak ediyorum. Çekerken başka, izlerken başka oluyor. İzleyici kısmına geçtiğim zaman ki merakımı gerçekten izleyince dindireceğim. Ben de merak ediyorum.”

Camdaki Kız dizisinde olay ayrılık sonrası başrol oyuncusundan dikkat çeken bir istek geldi! 9

Feyyaz Şerifoğlu’nun bir davette yaptığı bu açıklama ile birlikte Camdaki Kız dizisinde artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı ve Cana’nın ölümünden sonra da Sedat karakterinde büyük sürprizler yaşanabileceği anlaşılmış oluyor.