Ana sayfa Sosyal Medya Kuş Uçuşu dizisini bekleyenlere Birce Akalay’dan mesaj var!

Kuş Uçuşu dizisini bekleyenlere Birce Akalay’dan mesaj var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Haziran ayında Netflix’te yayınlandığında dünyanın birçok ülkesinde büyük beğeni kazanan Kuş Uçuşu isimli dizinin ikinci sezon çekimlerine devam ediliyor. Miray Daner ve İbrahim Çelikkol ile birlikte dizinin başrolünde yer alan Birce Akalay da son durum hakkında detaylar paylaştı.

Katıldığı etkinlikte soru üzerine Kuş Uçuşu dizisinin ikinci sezon çekimlerine devam ettiklerinden bahseden oyuncu, dört haftadır sette olduklarını ifade etti. Dizinin çekimlerinin keyifli bir şekilde sürdüğünü anlatan Akalay, “Keyifli. Dördüncü haftamızdayız. Sekiz bölümü çekiyoruz, iç içe çekiyoruz biraz. Güzel gidiyor” dedi.

Dizi yayınlandığı dönemde o kadar büyük izlenme oranları elde etti ki, ikinci ve hatta üçüncü sezon çekimlerinin yapılaması kararı da fazla uzun sürmeden alındı. Netflix’in en güvendiği yerli işlerden birisi olan Kuş Uçuşu’nda Lale Kıran isimli bir spikeri canlandıran ünlü oyuncu, bu dizi nedeniyle televizyon projeleri için gelen teklifleri reddetti. Birce Akalay, bu dönemi kendi kariyeri açısından çok kritik olarak gördüğü için Kuş Uçuşu ve Mezarlık dizileri dışında başka bir işe zaman ayırmak istemiyor.

Kuş Uçuşu dizisini bekleyenlere Birce Akalay'dan mesaj var! 7

Özellikle Kuş Uçuşu ve Mezarlık isimli dizilerle Netflix’te 2022 yılının en iyi çıkışlarından birisini yapan Türk oyunculardan birisi de Birce Akalay oldu. Bu etkili çıkışı sürdürmek ve her iki dizinin de yeni sezonları nedeniyle kendine uygun zaman yaratmak için teklifleri reddeden Birce Akalay, önemli bir fedakarlıkta da bulunmuş oldu.

Bir de mücevher markası yaratan Birce Akalay, böylelikle ticarete adım atmıştı. Kendisini para ile iletişimi kötü olan birisi olarak ifade eden oyuncu, ticareti de yaptıkça öğrenmekte olduğunu anlattı.