Ana sayfa Dizi Haberleri Sipahi dizisi reytingleriyle beklentiyi karşıladı mı? Sosyal medyada durum nasıldı? İşte ilk bölümün sonuçları…

Sipahi dizisi reytingleriyle beklentiyi karşıladı mı? Sosyal medyada durum nasıldı? İşte ilk bölümün sonuçları…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin yeni dizisi Sipahi, bu hafta ilk bölümüyle ekrana geldi. 12 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanan dizinin yarın 2. bölümü yayında olacak. Teşkilat dizisi gibi istihbarat teşkilatını anlatan bir dizi olarak aksiyonu bol sahneleriyle yeni bir yapım olarak ilk bölümden başarılı sonuçlar aldı.

Merakla beklenen projenin başrollerinde Özge Gürel, Kaan Yıldırım ve Kerem Alışık yer almakta. Ajan hikayesi olarak sevilen dizinin fragmanları zaten dikkatleri çekmişti. İlk bölümün reytingleri ise ayrıca merak konusuydu.
Pek çok dizinin daha düşük reytinglerle ekranda olduğu düşünülünce, başarılı sonuçlar almış görünüyor Sipahi dizisi.

İlk bölümde ortalamanın üzerinde gelen reytingler ile ekrana başlayan dizi, tüm kişiler kategorisinde 8. olurken, AB kategorisinde 6. ve ABC1’de ise 9. sıradaydı.

Sipahi dizisi reytingleriyle beklentiyi karşıladı mı? Sosyal medyada durum nasıldı? İşte ilk bölümün sonuçları... 8

Karşısında ekranın güçlü yapımları Alparslan, Yasak Elma ve Bir Küçük Gün Işığı dizilerinin yer aldığı Sipahi, böylece 1. bölümüyle izleyiciyi yakalamış görünüyor! Beklentilerin biraz altında kalmış olsa da olumlu bir tablo ile karşılaşıldı.

Bir Küçük Gün Işığı dizisini AB grubunda geçen Sipahi’nin sosyal medyada ise çok daha başarılı sonuçlar elde ettiği görülüyor! Aynı akşam ekrana gelen yapımlar arasında daha çok konuşuldu gün içinde!

Sipahi dizisi reytingleriyle beklentiyi karşıladı mı? Sosyal medyada durum nasıldı? İşte ilk bölümün sonuçları... 9

Adba.tv tarafından 12 Aralık günü gelen ileti sayılarının ölçülmesi ile Alparslan Büyük Selçuklu’nun 30 binin üstünde ileti ile ilk sırada olduğu tabloda Sipahi ise diğer rakiplerine büyük fark atarak 20 bin 200 ileti ile 2. sırada. Dizinin gelecek haftalarda daha çok dikkat çekmesi için sosyal medyada konuşulması ve gündemde tutulması önemli. Bakalım sosyal medyadaki bu açık ara fark, önümüzdeki haftalarda diziye olumlu bir yansıma getirecek mi? Bekleyip göreceğiz…