Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinden herkesin merak ettiği final mi, devam mı haberini Hande Ataizi duyurdu!

Camdaki Kız dizisinden herkesin merak ettiği final mi, devam mı haberini Hande Ataizi duyurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Camdaki Kız dizisinin her bölümü büyük bir ilgi çekmeye devam ediyor. Mahkum dizisi ile reyting yarışı içindeki Camdaki Kız, son haftalarda biraz daha öne çıkmaya başladı. Hikayesi ile izleyenleri çok etkileyen dizi, projede yer alan isimlerin de sosyal medyada çok konuşulmasını sağladı.

Cana karakteri ile dizide yer alan Hande Ataizi de uzun bir zaman sonra yeniden setlere Camdaki Kız ile dönme fırsatı ilde etti. Dizideki etkili performansı ile göz dolduran oyuncu, kilit bir karakterde yer aldığı için de hikayenin sürükleyici isimlerinden birisi konumunda.

Hande Ataizi, Camdaki Kız hayranlarının merakla beklediği bir konuda ilk kez açıklama yaptı. Dizi ikinci sezonu ile devam ediyor ve birçok kişi üçüncü sezonun olup olmayacağını merak ediyor. Tahminler üçüncü sezonun olacağını söylese de resmi bir açıklama yoktu.

Hande Ataizi ise, şu sözlerle hayranlara müjdeyi verdi: “İyi gidiyor. Haziran 15’te sezon finali yapıyoruz. Bu sezonun finali. Her şey iyi giderse inşallah devam edeceğiz.”

Camdaki Kız dizisinin milyonlarca hayranı da üçüncü sezon kararının ne olacağını bekliyordu. Kanal D’den henüz bir ses çıkmasa bile reytingleri iyi giden bir projeyi bu noktada bitirmek mantıklı olmayacaktır. Hande Ataizi’nin de söylediği gibi işler yolunda ve böyle giderse de üçüncü sezon olacak.

Hande Ataizi dizi dışında spor yaptığını ve fazla da zamanının kalmadığını ifade etti. Oğlu ile birlikte boş zamanlarını değerlendirdiğini belirten oyuncu, kendisiyle ilgili farklı bir gelişmenin de olmadığını söyledi.

Farah Zeynep Abdullah’ı da bir oyuncu olarak çok beğendiğini belirten Hande Ataizi, Bergen filmini de izleyeceğini söyledi…