Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İki şanssız diziden sonra Ceren Moray’ın yeni rotası belli oldu!

İki şanssız diziden sonra Ceren Moray’ın yeni rotası belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüse yakalandığını belirten Ceren Moray, yakın zaman önce Fransa’ya giderek burada bir süre tatil yapmıştı. Her şeyin yolunda olduğunu belirten oyuncu, senaryo okumakta olduğunu belirten oyuncu, iyi bir proje olursa yeniden setlere dönmeyi istiyor.

1985 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelen oyuncu, 2003 yılından bu yana setlerde yer alıyor. Kavak Yelleri dizisindeki Su karakteri ile büyük popülerlik kazanan oyuncu, önemli projelerde başrollerde yer aldı.

O Hayat Benim dizisindeki Efsun karakteri ile akıllara yazılan Ceren Moray, ayrıca Avlu dizisinde de Azra karakteriyle çok beğenilmişti. Öğretmen ile Yalancılar ve Mumları isimli iki televizyon dizisinin kısa sürmesinin şanssızlığını yaşayan oyuncu, dijital projelerde de bulundu.

Olağan Şüpheliler isimli dizide rol alan ayrıca, Ölüm Kime Yakışır’ın da kadrosunda bulunan oyuncu, bir süredir dinlenmeyi tercih ediyor. Artık İstanbul’a döndüğünü belirten Ceren Moray, Fransızca öğrenememekten de yakındı.

Yeni bir projesinin bulunduğunu ve bunun toplantısını yaptığını belirten oyuncu, yakında güzel bir müjde ile hayranlarına sürpriz yapabilir. Oyunculuk konusunda sadece Türkiye’de değil yurt dışında da girişimler yapma kararı alan Ceren Moray, kendisine yeni bir rota çizdi.

Yerli projelerin yanı sıra yurt dışından gelecek projeler için de adımlar atan oyuncu, uluslararası alanda ilerlemeyi hedeflediğini söyledi.

Fransa’da bir projede yer almak için bağlantılara başladığını belirten Ceren Moray, yeni projelerle yakında gündeme gelecek gibi gözüküyor. Oyuncu böylelikle kendisine mesleki kariyerinde yeni bir rota çizmiş oldu. Fransızca öğrenmenin zorluğundan da bahseden oyuncu, bu konudaki girişimlerinin pek de iyi sonuç vermediğini ifade etmiş oldu.