Ana sayfa Dizi Haberleri Efsane geri dönüyor, Kuruluş Osman dizisinde istikamet Konstantiniyye!

Efsane geri dönüyor, Kuruluş Osman dizisinde istikamet Konstantiniyye!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv’nin çarşamba akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman, bu hafta yayınlanacak 90. Bölümüyle izleyiciyi yine ekran başına kilitleyecek. Yapım ve proje tasarımını Mehmet Bozdağ’ın, yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın üstlendiği dizide başrolde Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit var.

Reyting rekortmeni dizi Kuruluş Osman, yeni bölüm fragmanıyla bir kez daha gündem oldu. Başarılı oyuncu kadrosu ve hikayesiyle Bozdağ Film imzalı atv’nin iddialı dizisinin 90. Bölüm Fragmanı, 1299 vurgusuyla dikkat çekiyor. Osman Bey’in oğullarıyla birlikte yer aldığı sahnede sarf ettiği sözler yeni bölüm tanıtımına damga vurdu.

Osman Bey, “1299’a doğru” ibaresiyle başlayan Kuruluş Osman 90. Bölüm fragmanında oğullarına sesleniyor. Oğulları Ertuğrul ile Alaeddin’e İnegöl Kalesi’ni gösteren Osman Bey, cihan hakimiyetine giden hedeflerini iki evladıyla paylaşıyor. Osman Bey, “İnegöl Kalesi’nin ardında Bursa vardır, onun ardında Konstantiniyye” sözleriyle Osmanlı Devleti’nin bağımsız bir devlet olarak tarih sahnesine çıktığı, yaygın kabul gören 1299 yılına dikkat çekiyor.

Efsane geri dönüyor, Kuruluş Osman dizisinde istikamet Konstantiniyye! 8

Yeni bir devlet için oğullarına ders gibi sözlerle seslenen Osman Bey, “Mazlumların tek bir ahı kalmayana dek, zalimlerin ensesinde soluyacağız. Ne seferimiz bitecek ne cengimiz bitecek” ifadelerini kullanıyor.

Efsane geri dönüyor, Kuruluş Osman dizisinde istikamet Konstantiniyye! 9

Savaş sahneleri ve güçlü prodüksiyonuyla adından sıkça söz ettiren Kuruluş Osman’ın 90. Bölümü fragmanı yayınlanır yayınlanmaz da takipçileri tarafından olumlu yorumlar aldı. Bir süredir sakin giden hikayenin hareketleneceğinin belirtilerini taşıyan video izleyicileri umutlandırdı.

Kuruluş Osman 90. Bölümü ile Çarşamba 20.10’da atv ekranında olacak.