Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri TRT’nin yeni Mevlana dizisinin kadrosu bir harika!

TRT’nin yeni Mevlana dizisinin kadrosu bir harika!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -TRT’nin dijital platformu için çekimlerine yakında başlanacak olan Mevlana dizisi hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile herkesi şaşırtacak kadar iddialı bir proje olacak.

Uzun süredir hazırlıkları devam eden dizide başrolde Timuçin Esen’in yer alması bekleniyordu. Ancak ünlü oyuncunun dizide yer almayacağı daha sonra ortaya çıktı. Ayrıca Ahmet Mümtaz Taylan’ın da Aziz isimli yapıma katıldığı için dizide yer almayacağı gelen haberler arasında yer alıyor.

Mevlana dizisinin oyuncu kadrosuna birçok önemli isim katıldı. Yeni oyuncular da katılmaya devam ediyor. Konya’da hazırlanan platoda çekimleri yapılacak olan dizinin oyuncu kadrosu adeta parmak ısırtıyor.

Şu ana kadar netleşen oyuncular oldukça iddialı isimler. İşte dizinin kadrosu: Ahu Türkpençe , İlker Aksum, Ushan Çakır, Altan Gördüm, Levent Can, Kaan Yıldırım, Devrim Özkan, Burç Kümbetlioğlu, Mert Turak, Yusuf Çim , Erdal Yıldız, Mert Karabulut, Semra Dinçer, Baki Davrak , Burak Can, Gizem Aydın, Muhammet Emre Kaya, Musa Evren, Betigül Ceylan ve Can Nergis Haluk Piyes.

Mevlana dizisinin çok etkili bir yapım olması bekleniyor. Yönetmenliğini Can Ulkay’ın üstlendiği dizinin yapımcısı ise Kale Film…