Ana sayfa Sosyal Medya Babil dizisinin Mert’i Gürberk Polat, Fox TV’nin çok iddialı dizisine katıldı!

Babil dizisinin Mert’i Gürberk Polat, Fox TV’nin çok iddialı dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gürberk Polat ismi son yıllarda öne çıktı… Özellikle Umut Evirgen’in Ben Bir Denizim isimli filminde dikkat çeken genç oyuncu, aynı yönetmenin Kimya isimli filminin kadrosunda da yer aldı.

Dizi tecrübesini ilk olarak 2018 yılında Benim Tatlı Yalanım ile yaşayan oyuncu, 2020 yılında ise büyük ilgi gören Babil isimli yapımda kendini gösterdi. Halit Ergenç, Ozan Güven, Birce Akalay, Aslı Enver, Nur Fettahoğlu gibi önemli oyuncularla birlikte Babil dizisinin kadrosunda yer alan genç oyuncu için bu yapım büyük bir deneyim fırsatı verdi.

Babil dizisinin Mert’i olarak popüler olan oyuncu, daha sonra Kahraman Babam isimli Show TV dizisinde de kısa bir süre bulundu.

Gürberk Polat’ın yükselişi yeni sezonda Fox TV ekranında devam edecek. Onur Tuna, Seray Kaya ve İsmail Hacıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Mahkum isimli diziye genç oyuncu da katıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş bu transferi duyururken, Gürberk Polat için yeni dizi kariyerinde ilerleme yolunda önemli bir adım olacaktır.

Mahkum dizisi için hazırlıklar devam ediyor ve Innocent Defandant’tan uyarlanan yapım heyecanla bekleniyor.