Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisini ünlülerin de yakından takip ettiğinin kanıtı instagram’da ortaya çıktı!

Camdaki Kız dizisini ünlülerin de yakından takip ettiğinin kanıtı instagram’da ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisi perşembe akşamları Kanal D ekranında yayınlanıyor ve her hafta derin bir hikaye sunumu ve güçlü duygu aktarımı ile milyonları etkilemeyi sürdürüyor. Dizinin başrolünde yer alan Burcu Biricik ile Cihangir Ceyhan ikilisinin yeni sezonda çok etkili sahnelerde yer alması izleyicileri fazlasıyla coşturuyor.

Dizide Muzaffer karakteriyle izlediğimiz Enis Arıkan ise, hikaye içinde alabildiğine ciddi bir rolde yer almasına rağmen, sette komiklikleri ile eğlence kaynağı olmuş durumda. Zaman zaman instagram hesabından set hallerini paylaşan Enis Arıkan, bir kez daha hayranlarını şaşırtmayı başardı.

Dizinin en sarsıcı karakterlerinden olan Feride İpekoğlu’nu başarıyla canlandıran usta oyuncu Nur Sürer, milyonların aklını başından aldı. Dizi hayranlarının Feride karakterine gıcık olduğunu ve Nur Sürer’in muhteşem performansının da alkışı hak ettiğini belirtelim.

Muzaffer ile Feride karakterleri hikayenin merkezinde yer alıyor ve Enis Arıkan’ın yaptığı paylaşıma gelen yorumlar da dikkat çekiyor. Arıkan’ı takip eden oyuncu arkadaşlarının Nur Sürer ile birlikte paylaştığı fotoğrafa gösterdiği ilgi de Camdaki Kız dizisinin ünlü isimler arasında da popüler olduğunu ortaya koydu.

Camdaki Kız dizisini ünlülerin de yakından takip ettiğinin kanıtı instagram'da ortaya çıktı! 7

Enis Arıkan paylaşıma şu notu yazdı: “Nur yüzlüm, gülen yüzün hiç solmasın.”

Tabii ki bu sözler bir espriydi ve Nur Sürer, Feride karakterinin tüm kızgınlığı ile Enis Arıkan’a bakarak gülümsememek için kendisini zor tutuyordu.

Songül Öden, Hatice Aslan, Mine Tugay, Eda Ece, Elif Dağdeviren, Saba Tümer, Feri Baycu Güler, Deniz Seki, Sema Şimşek, Emel Sayın gibi ünlü isimler bu paylaşıma emoji ile veya kısa ifadelerle yorum bıraktı.

Ünlü isimlerin paylaşıma dahil olması ile Camdaki Kız dizisinin birçok ünlü ismin de takip ettiği yapımlardan birisi olduğu ortaya çıktı.