Ana sayfa Sosyal Medya Duy Beni dizisi final yapan Caner Topçu dijital platformlara göz kırptı!

Duy Beni dizisi final yapan Caner Topçu dijital platformlara göz kırptı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Oyunculuk yolunda Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisiyle yakaladığı çıkışı ‘Duy Beni’deki başrol ile taçlandıran oyuncu Caner Topçu hayalini kurduğu başarının keyfini sürüyor.

Re Touch Mag Dergisi için objektif karşısına geçen yakışıklı oyuncu dergiye verdiği röportajda, “Yaptığımız işin beğenilip sürekli gündemde olması oyuncu olarak daha büyük şevkle çalışmamı, daha uçsuz hayallerimi gerçekleştirmek için imkan sağlıyor” şeklinde konuştu.

Hayata pozitif baktığını söyleyen Topçu’nun yaşamında sporun önemli bir yeri var. “Sporsuz bir hayat düşünemediğini belirten Caner Topçu; “Benim enerji depoladığım ve daha dinç olmamı sağlayan şeylerden bir tanesi spor ve benim de hayatımın bir parçası oldu” dedi.

Duy Beni dizisi final yapan Caner Topçu dijital platformlara göz kırptı! 7

Caner Topçu’nun mesleği ile ilgili pek çok hayali var. Oyuncu en büyük hayallerinden bir tanesinin bir dijital platformda iyi bir işte yer almak olduğunu belirtti. Hedefinin kariyer yolculuğunu güzel ve emin adımlarla devam ettirmek olduğunu ifade eden Topçu, “Hayata dair en değerli şey ailem, hayata dair en değerli düşüncem de insana insanca davranmaktır. Samimiyetsiz olan ortamları hiç sevmiyorum” dedi.

Tiyatroya ilk başladığım zamanlar tiyatroyu bırakmak istediğini itiraf eden Caner Topçu, “O zaman bıraksaydım belki de şu an oyuncu kimliğimle beni tanıyor olmayacaktınız. Tiyatroyu bırakmayıp devam ettim ve yıllar sonra hayalini kurduğum yerdeyim. Geldiğim nokta için de en büyük değişimim diyebilirim” açıklamasını yaptı.