Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinin 60. yeni bölümü tüm aileler için bir büyük hayat dersi olacak!

Camdaki Kız dizisinin 60. yeni bölümü tüm aileler için bir büyük hayat dersi olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Camdaki Kız dizisi çok başarılı bir hikaye ortaya koymaya devam ediyor. Üçüncü sezonuyla yine milyonların sevgisini kazanan dizinin 8 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak olan 60. yeni bölümünde milyonlarca izleyiciye ders olacak sahneler izleyeceksiniz.

Özellikle de ailelerin bu bölümü izleyerek, çocuklarına veremedikleri sevginin yıllar sonra nelere yol açtığını görme fırsatını bulacaklar. Bu deneyim birçok aile için, çocukların geleceğini şekillendirme konusunda geçmişin hatalarının nasıl büyük sorunlara dönüştüğünü de ortaya koyacak.

Nur Sürer’in canlandırdığı Feride karakterinin, Nalan’a veremediği sevginin yıllar sonra onu bambaşka bir duruma soktuğu gerçeğini görmek, Camdaki Kız dizisi hayranları için ters köşe sahneleri beraberinde getirecek.

Camdaki Kız dizisinin 60. yeni bölümü tüm aileler için bir büyük hayat dersi olacak! 7

Nalan ile Hayri’nin aşkına Feride’nin verdiği tepki herkesi şaşırtacak. Sevgisiz büyüyen çocukların sevgi dilenen insanlar haline geldiği gerçeğini Camdaki Kız dizisinin 60. bölümünde izleyebilirsiniz.

Yeni bölümde Feride karakterinin şu itirafı herkesi etkileyecek: “Hepsi benim yüzümden. Ben hep onu göreyim, seveyim diye peşinde durdu çocuk. Nalan’ı çok sevdim ama hiç sevgimi gösteremedim. Affet beni, anneliği beceremedim ben.”

Camdaki Kız yeni bölümünden ilk tanıtım yayınlandı! Camdaki Kız merakla beklenen 8 Aralık Perşembe günü yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacak? Feride hanım Nalan ile Hayri arasında yaşananları öğrenir. Muzo, Nalan’ı Hayri konusunda uyarır. İkileme düşen Nalan ne yapacağını bilemez!

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de!