Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan duygularını gizleme konusunda çok maharetli!

Hafsanur Sancaktutan duygularını gizleme konusunda çok maharetli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Darmaduman isimli Fox TV dizisinde derin karakterini canlandıran Hafsanur Sancaktutan, başarılı bir oyunculuk sergiliyor. Mert Yazıcıoğlu ile iyi bir partnerlik süreci de geçiren oyuncu, bu dizi ile birlikte tecrübelerini ve popülerliğini bir miktar daha artırdı.

Darmaduman dizisinin reytingleri iyi gelmiyor ve akıbeti hala belirsizliğini koruyor. Ancak genç oyuncular adına bu proje bir deneyim fırsatı sunduğu için önemli. Hafsanur Sancaktutan da ekrana yakışan ve yetenekli bir ismi. Oyuncunun Derin karakterindeki performansını ve Mert Yazıcıoğlu ile partner olmasını hayranları da iyi buluyor.

Hafsanur Sancaktutan duygularını gizleme konusunda çok maharetli! 12

Arkadaşlarının kendisini “inatçı” olarak tanımladığını söyleyen Sancaktutan, duygularını gizlemekte canlandırdığı Derin karakterinden bile daha başarılı olduğunu belirtti.

Modu düştüğü zaman dans ederek ve yemek yiyerek kendisini motive ettiğini anlatan oyuncu, “İlk görüşte aşka inanır mısınız?” sorusunu şu yanıtı verdi: “İnanmıyorum, çünkü insan tanıdıkça sever. İlk görüşte yaşadığın şey sadece bir heyecan olabilir. Aşk olabilir mi bilmiyorum.”

Darmaduman dizisinde canlandırdığı Kerem karakterini üç kelime ile tanımlaması istenen Mert Yazıcıoğlu, “Kardeşim, ailem ve dürüstlük” kelimelerini seçti.

Modu düştüğünde ise motosiklete bindiğini ya da oyun oynadığını söyleyen başarılı oyuncu, modunu düşüren şeyi çözmeye çalıştığını ama çözemezse öylece bıraktığını da sözlerine ekledi.