Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yıllardır bekleniyordu, Gülse Birsel yer ve tarih verdi, kimse bu randevuyu kaçımasın!

Yıllardır bekleniyordu, Gülse Birsel yer ve tarih verdi, kimse bu randevuyu kaçımasın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yer aldığı dizi projelerinin senaristi olarak da televizyon dünyasına büyük katkılarda bulunan Gülse Birsel, özellikle Avrupa Yakası ve Yalan Dünya isimli dizi projeleri ile büyük bir popülerlik elde etti. Daha sonra bu seriyi Jet Sosyete ile sürdüren ünlü oyuncu ve senarist, uzun süredir bir projeyle izleyici karşısına çıkmamıştı.

Ancak yakın zaman önce çekimleri tamamlanan ve Disney Plus’ta yayınlanacak olan Yılbaşı Gecesi isimli sinema filmi ile hayranlar bir kez daha Gülse Birsel’in kaleminden çıkan ve başrolünde yer aldığı bir hikayeyi daha izleme fırsatı elde edecek.

30 Aralık günü Disney Plus platformunda filmin izleyicilerle buluşacağını söyleyen Gülse Birsel, tüm hayranlarına da böylelikle yer ve zaman belirterek buluşmak için randevu vermiş oldu.

Yılbaşı Gecesi isimli sinema filmi ünlü isimleri bir araya getiren bir komedi hikayesi olarak tarif ediliyor. Gülse Birsel, “Filmimiz çıkıyor. 30 Aralık’ta çıkıyor.. Filmin adı Yılbaşı Gecesi, Disney Plus’ta. Çok eğlenceli bir film, tavsiye ederim seyredin. Çok güzel bir komedi olduğunu düşünüyoruz. İnşallah herkes öyle düşünür. Şahane bir oyuncu kadrosu var. Tam bir eğlenme, gülme, neşelenme filmi” dedi.

Filmin hikayesinin pandeminin bitmek üzere olduğu bir yılbaşı gecesinde geçtiğini anlatan Gülse Birsel, sokağa çıkma yasağı ilan ediliyor ve son anda yılbaşı planları suya düşen bir ailenin hikayesi olacak. Planları bozulan aile tanımadıkları komşularla bir araya gelecek ve ortaya eğlenceli bir hikaye çıkacak.