Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinin bile reytingleri çok düştü!

Camdaki Kız dizisinin bile reytingleri çok düştü!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yayınlanan ve finale doğru ilerleyen Camdaki Kız dizisinin 75. bölüm reytinglerinin ortalama oranlara kadar gerilemesi şaşırtıcı bir durum oldu.

Ramazan bayramının etkisi mi yoksa havaların ısınmaya başlaması ile birlikte izleyicilerin ekrandan kopmaya başlama durumu mu tam olarak kestirmek mümkün değil. Ancak tüm dizilerde çok ciddi reyting kayıpları yaşanıyor.

Daha önce 6’lı oranlarda gelen reytingleri ile Camdaki Kız çok iyi bir süreç yaşıyordu. Ancak 20 Nisan perşembe akşamı dizinin 4’lü oranlara düştüğünü görmekteyiz.

Yine de dizinin AB ve ABC1 gruplarında birincilikler elde etmesi de dikkate değer bir başarı. Tüm yapımların reytinglerinde yaşanan bu düşüşlerin devam etmesi bekleniyor.

Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, 75’inci bölümüyle AB ve ABC1 gruplarında birincilikler elde ederken, tüm kişiler kategorisinde ise Aldatmak dizisinin ardından ikinci sırada yer aldı.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın dün akşam yayınlanan son bölümü heyecan dolu anlarıyla perşembe akşamına damgasını vurdu.

Hayri’nin Nalan’ın evindeyken kapıya Sedat’ın gelmesiyle biten bölüm izleyiciden büyük ilgi gördü. Camdaki Kız’ın sürpriz gelişmelerle dolu 76’ncı bölümü 27 Nisan Perşembe akşamı Kanal D ekranında olacak.

Camdaki Kız her Perşembe saat 20.00’de Kanal D’de.