Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinin Gülcihan’ı Devrim Yakut’un bir anda hayatını değiştiren inanılmaz olay!

Camdaki Kız dizisinin Gülcihan’ı Devrim Yakut’un bir anda hayatını değiştiren inanılmaz olay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Camdaki Kız dizisinde, başarılı isimlerden birisi de Gülcihan karakterini canlandıran Devrim Yakut oldu. Usta oyuncu, yine yeteneklerini sergiliyor ve üçüncü sezonu devam eden dizide yine kendisinden söz ettiriyor.

Devrim Yakut, 1968 yılında Ankara’da dünyaya geldi ve tiyatro ile başladığı oyunculuk kariyerinde hem sinema filmlerinde hem de dizilerde çok etkili rollerde bulundu. Cesur ve Güzel dizisindeki Mihriban karakterinin yanı sıra, Payitaht Abdülhamid dizisindeki Cemile Sultan karakterleri unutulmadı.

Son dönemde Camdaki Kız dizisinin Gülcihan’ı olarak izleyicilerin karşısına çıkan Devrim Yakut, ayrıca Rüyanda Görürsün isimli sinema filminin de çekimlerinde bulundu. Camdaki Kız dizisinin devam ettiği dönemde Devrim Yakut’un başına büyük bir sorun geldi. Beynine pıhtı atması sonucunda büyük bir sağlık sorunu yaşayan oyuncu, diziye ara verdi ve bu süreçte tedavisini sürdürdü.

Camdaki Kız dizisinin Gülcihan'ı Devrim Yakut'un bir anda hayatını değiştiren inanılmaz olay! 7

2022 yılının Nisan sonu, Mayıs başlarında Devrim Yakut’un Camdaki Kız dizisindeki karakterinin ekranda bir süre olmadığının fark edilmesi ile birlikte oyuncunun yaşadığı sağlık sorunları medyanın gündemine gelmişti.

Yaşanan bu olay sonrasında hayatının bir anda değiştiğini anlatan oyuncu, usta oyuncu Ahmet Mümtaz Tayla’ın gerçek yaşam öykülerini izleyicilerle buluşturduğu Empati isimli programda şunları söyledi:

“Bir anda hayatımız değişti, bir anda! Sabah evden normal çıktım, önümüzdeki ay 1 ay olacak; döndüğümde eşim Alper konuşamıyordu ve yazamıyordu. Tam Alper’i biraz rahatlattık, beyindeki konuşma merkezine pıhtı attı. Konuşmayı ve yazmayı unutmuştu, tam Alper düzelirken benim ayaklarım uyuştu, sonra ellerim uyuştu, sonra yüzümün yarısı uyuştu. Ben Alper’den çok antrenmanlı olup mesele üzerine büyük okumalar yaptığım için, dedim ki benim beynime bir şey oldu, benim doktora gitmem lazım.

Kendime küçük bir çanta yaptım, Alper’i uyandırdım ve hastaneye gitmem gerekiyor, sanırım benim beynime pıhtı attı dedim, bu kadar emindim! Ve yanılmadım. Gerçekten öyle oldu… Bu sefer başka bir zorlu süreç başladı. Günün sonunda Alper de ben de şunu düşünüyoruz: Hayat bize ikinci bir şans verdi. Artık hiçbir şey eskisi gibi değil. Ölebileceğimi hiç düşünmedim. Umudumu hiç kaybetmedim”

Devrim Yakut, yaşanmış hikayelerle empati kurarken, kendi yaşamından da izleyiciye önemli kesitler verdi. “Evliliğin temel formülü ayrı evlerde yaşamak” diyen Devrim Yakut, bu sözleriyle yeni bir tartışmanın fitilini de ateşlemiş olabilir.