Ana sayfa Sosyal Medya TRT1’in göz bebeği Gönül Dağı dizisine bu sefer ödüllü bir oyuncu katıldı!

TRT1’in göz bebeği Gönül Dağı dizisine bu sefer ödüllü bir oyuncu katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle cumartesi akşamları buluşmakta olan Gönül Dağı dizisi, üçüncü sezonda da yine çok etkili olmaya devam ediyor. Dizinin ekibinden Gülsim Ali İlhan’ın ayrılması sonrasında Berk Atan’ın hikayedeki önemi daha da arttı.

Gönül Dağı dizisinde reytingler üçüncü sezonda da yine çok iyi gelmeye devam ederken, hikayeye Fezai isimli yeni bir karakter daha katıldı. Dizinin 69. bölümünde izleyicilerle buluşan Fezai karakterini Mücahit Koçak canlandırıyor.

1988 yılında Konya’da dünyaya gelen Mücahit Koçak, Bozkır isimli dijital filmde sergilediği başarılı performans ile 56. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde ‘en iyi erkek oyuncu’ ödülünün sahibi olmuştu. Tiyatro eğitmenliği ve dublaj sanatçılığı da yapan Mücahit Koçak’ın canlandırdığı Fezai karakteri ile birlikte Gönül Dağı’nın hikayesi biraz daha genişlemiş oldu.

TRT1'in göz bebeği Gönül Dağı dizisine bu sefer ödüllü bir oyuncu katıldı! 7

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren her hafta birinci olarak başarısıyla adını Türk televizyon tarihine yazdıran Gönül Dağı dizisinde Cihat Süvarioğlu’nun canlandırdığı Ramazan’ın asker arkadaşı Fezai, diziye büyük renk katacak.

Mücahit Koçak, “TRT izleyicilerinin gözdesi olan ve her hafta beğenerek izlediğim Gönül Dağı ailesine katılmak benim için büyük mutluluk” diyerek de mutluluğunu ifade etti.

Oyuncu, Gönül Dağı’nda Ramazan’ın otel sahibi askerlik arkadaşı olarak izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı.

Aylar önce evlenmelerine rağmen bir türlü balayına çıkamayan Ramazan ve Asuman (Hazal Çağlar), dağda güzel bir otele gittiler. Askerlik arkadaşının otelinde güzel bir balayı geçirme hayalleri kuran çift burada hiç ummadıkları sürprizler yaşadı.

Askerlik arkadaşı Fezai’nin (Mücahit Koçak) saatler süren askerlik anılarını dinleyen çift maceralı balayı sahneleriyle de ekran başındaki izleyicileri bir hayli eğlendirdi.