Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisiyle parlayan Erdem Şanlı, Aşk Mantık İntikam’da şanssızlığı ile yeniden yüzleşti!

Son Yaz dizisiyle parlayan Erdem Şanlı, Aşk Mantık İntikam’da şanssızlığı ile yeniden yüzleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2018 yılında setlere adım atan genç oyuncu Erdem Şanlı, üst üste projelerde yer alarak tecrübelerini artırmaya devam ediyor. Genelde kısa süreli rollerde bulunan oyuncu için bu durum bir handikap olarak tarif ediliyor.

Vatanım Sensin dizisi ile setlere adım attıktan sonra Avlu isimli yapımda Oğuz’un gençlik halini canlandıran Erdem Şanlı, ardından ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde 4 bölüm Dinçer karakteri ile yer aldı.

Ardından Yasak Elma dizisindeki Aksel karakteri ile 4 bölüm de bu yapımda bulunan oyuncu, sonrasında ise Son Yaz ile ilk uzun süreli projesinde bulundu. Fox TV’nin sevilen dizilerinden Son Yaz’ın ilk sezonunda Kaan karakteri ile izlediğimiz oyuncu tam 21 bölüm bu yapımda kalarak önemli tecrübeler biriktirdi.

Limit ve Sinir isimli dijital dizilerin kadrosunda da yer alan Erdem Şanlı, son olarak Aşk Mantık İntikam isimli Fox TV dizisinin kadrosuna katıldı.

Son Yaz dizisiyle parlayan Erdem Şanlı, Aşk Mantık İntikam'da şanssızlığı ile yeniden yüzleşti! 55

Hikayede Barış karakteri ile yer alan oyuncunun ömrünün bu dizide kısa olacağı ortaya çıktı. Son Yaz dışında genelde sonradan katıldığı projelerde yardımcı rollerde yer alan Erdem Şanlı, hikayeden ayrılarak bir kez daha şanssızlığı ile yüzleşti.

Dizinin hikayesinde adeta harcanan bir karakter olan Barış, fazla varlık sergileyemeden izleyicilere veda edecek. Erdem Şanlı ise yeni projeler için gelen teklifleri değerlendirecek ve yakında bir başka projede görürseniz de şaşırmayın.

1996 yılında İzmir’de dünyaya gelen oyuncu, Boşnak bir aileden geliyor… Üç kardeşi bulunan oyuncu, 2015 yılında İstanbul Üniversitesi Sinema Televizyon bölümüne kayıt yaptı.

İlk başlarda kamera arkasında çeşitli görevlerde çalışan Erdem Şanlı, Rıza Kocaoğlu’ndan oyunculuk eğitimi aldı. Kovala isimli filmde de izlediğimiz Erdem Şanlı, 2018 yılından bu yana farklı projelerde yer alarak önemli bir tecrübe elde etti.