Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız hayranları uyardı! Aman Hayri dikkat et kendine, Feride’den uzak dur!

Camdaki Kız hayranları uyardı! Aman Hayri dikkat et kendine, Feride’den uzak dur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları izleyicilerle Kanal D ekranında buluşmakta olan Camdaki Kız dizisinin 36 bölümü geride kaldı. Hikayesi ile izleyenleri kendisine çeken dizide önemli gelişmeler yaşanıyor. Sedat ile ipleri iyice kopartmaya başlayan Nalan’ın Hayri ile olan yakınlaşması ise ortalığı fazlasıyla karıştıracak.

Cihangir Ceyhan ile Burcu Biricik ikilisinin hikayede yeni bir dizi çifti olmaya doğru yol aldıklarını da görüyoruz. Nalan, kendisine yakın bulduğu Hayriye aşık mı oluyor? Feride’nin bu durumu öğrendiğini düşündüren dizinin 37. bölüm fragmanı, yeni krizlerin gelmekte olduğunu anlatıyor.

Camdaki Kız hayranları uyardı! Aman Hayri dikkat et kendine, Feride'den uzak dur! 56

Nur Sürer’in başarıyla canlandırdığı Feride’nin Nalan’ın Hayriye olan ilgisi karşısında çok sert adımlar atması bekleniyor… Bir dizi hayranı şu sözlerle esprili bir yorum yaptı: “Hayri bey saunalardan uzak durun ve Feride’nin sunduğu hiçbir şeyi içmeyin.” Feride’nin kötülüklerini bu sefer Hayri’ye yönelteceğini düşünen Camdaki Kız hayranları, esprili mesajlarla sosyal medyada Hayri karakterine gönderme yapıyor.

Camdaki Kız hayranları uyardı! Aman Hayri dikkat et kendine, Feride'den uzak dur! 57

Nalan, gerçekten Hayriye aşık mı oldu? İşte bu sorunun yanıtını da perşembe akşamı öğrenebileceksiniz. Babası Adil’in ölümünden sonra kendisini en iyi anlayan kişinin Hayri olduğunu düşünen Nalan, duygularını gizleyecek mi yoksa açık açık ortaya koyacak mı? İşte bu sorunun yanıtı hikayenin gidişatını da etkileyecektir.

Camdaki Kız hayranları uyardı! Aman Hayri dikkat et kendine, Feride'den uzak dur! 58

Nalan, Sedat’tan uzaklaştıkça Hayri’yi kendisine daha yakın bulmaya başlıyor. Gönlüne anlam veremeyen Nalan, dertleştiği Muzo’nun sorduğu soru karşısında bocalıyor. Muzo, Nalan’ın kime ilgi gösterdiğini anlamak için çaba harcarken, Camdaki Kız’ın heyecanı da artıyor.

Camdaki Kız yeni bölümüyle 31 Mart Perşembe 20.45’te Kanal D’de!