Ana sayfa Dizi Fragmanları atv’yi çok umutlandıran Adı Sevgi dizisi için işler her an kötüye dönebilir!

atv’yi çok umutlandıran Adı Sevgi dizisi için işler her an kötüye dönebilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yapımcılığını Koliba Film, yönetmenliğini Sadullah Celen’in üstlendiği Adı Sevgi, baştan sona sürükleyici ve heyecanlı sahneleriyle yoluna devam ediyor. İlk 3 bölümü yayınlanan dizi, tüm kişiler kategorisinde ortalamanın üzerinde reytingler almayı sürdürüyor.

Dizinin 4. yeni bölümü ise 3 Nisan Pazar akşamı yayınlanacak. atv’nin daha iyi reytingler beklediği dizinin önümüzdeki birkaç bölümü çok önemli olacak. Çünkü AB ve ABC1 kategorilerinde gelen çok düşük reytingler ciddi bir sorun oluşturuyor. Tüm kişiler kategorisinde dizinin yükselmesi gerekiyor ki, bu durum gerçekleşmez ise Adı Sevgi dizisi her zaman erken final tehlikesi ile karşı karşıya kalır.

atv'yi çok umutlandıran Adı Sevgi dizisi için işler her an kötüye dönebilir! 7

“Asla Yalnız Yürümeyeceksin” sloganıyla yayınlanan “Adı Sevgi” dizisinin başrollerinde, Yunus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş bulunuyor. İki genç oyuncunun uyumu iyi olsa da, sosyal medyada çok fazla etkileşim oluşturamamaları da dikkatleri çekmeye başladı. Dizi başlamadan önce daha çok konuşulan Adı Sevgi, ilk 3 bölümün ardından izleyicinin beklentisinin tam da karşılığını verememiş gibi gözüküyor.

Dizinin tüm kişiler kategorisinde ortalamanın üzerinde yer alması çok önemli bir durum. Şayet reytingler bu seviyede gelmeye devam eder veya yukarı doğru hareketlenir ise bu çok iyi olur. Ancak ortalamanın altına gerileyen reytingler ile karşılaşır isek, atv’nin diziyi uzun süre ekranda tutmama tehlikesi de var.

Senaryosunu Filiz Alpgezmen ve Murat Can Tura kaleme aldığı Adı Sevgi’nin 3 Nisan Pazar akşamı yayınlanacak 4. bölümü merakla bekleniyor.