Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Lale Mansur başrolde, Acı Kaybımız oyunu iki kadının ortak dertlerini anlatıyor!

Lale Mansur başrolde, Acı Kaybımız oyunu iki kadının ortak dertlerini anlatıyor!

tarafından ker_def

aşarılı oyuncular Lale Mansur ve Gizem Aldemir’in sahneyi paylaşacağı “Acı Kaybımız”, sosyo-ekonomik olarak tamamen ayrı dünyalardan gelen iki kadının “erkek dünyasının” ortaklaştırdığı aynı dertlerini, hayatlarının benzer noktaları üzerinden şaşırtıcı ve komik bir akışla anlatıyor.

7 Nisan’da Zorlu PSM %100 Studio’da.. Yunus Emre Gümüş’ün yazdığı ve Can Ali Çalışandemir’in yönettiği, Proje No:2’nin yeni oyunu Acı Kaybımız, 7 Nisan’da Zorlu PSM %100 Studio’da sahne alıyor. Yurdun pek çok sahnesini gezecek olan oyun, yaklaşık iki ay sahnede olacak.

Sultan ve Yeşim’in kesişen dertleri… Sultan, Yeşim’in evine zaman zaman temizliğe gelmektedir. Ancak bir süredir temizliğe çağrılmayan Sultan, 6 ay sonra ilk defa Yeşim’in evine geldiğinde öğrenir ki, Yeşim’in kocası Tolga Bey, uzun süredir ortada yoktur.Kendi kocasından şiddet gördüğü için Sultan’a göre bu, iyi bir durum bile sayılabilir.

Sultan, ertesi gün Yeşim’e beklenmedik bir zamanda, temizliğe çağrılmadığı halde tekrar gelir. Anlattığı inanılmaz olaylar ile adım adım karmaşaya sürüklenen bu iki kadın, çözüm için oldukça ilginç bir yola başvururlar.