Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız iddiaları ortada, hikayeden gönderilen Yüsra Geyik kırıp dökmeden, sessizce mekanı terk etti!

Camdaki Kız iddiaları ortada, hikayeden gönderilen Yüsra Geyik kırıp dökmeden, sessizce mekanı terk etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisinden gönderilen Yüsra Geyik kırıp dökmeden sessizce gitti! Ünlü oyuncu Yüsra Geyik, geçen sezon 15 yıl yer aldığı Arka Sokaklar dizi ekibinden koptu… Zeliş karakterinde uzun yıllardır Kanal D ekranında izlediğimiz oyuncu, yine aynı kanalda bu sefer farklı bir dizide hayranları ile buluştu.

Camdaki Kız isimli yapımda Melisa karakterini canlandıran oyuncunun diziden kısa sürede ayrılmasının altında, rolün fazla öne çıkması nedeniyle, bazı oyuncuların bu duruma tepki gösterdiği ve Yüsra Geyik’in de bu nedenle diziden gönderildiği iddia edilmişti.

Genç oyuncu, uzun bir aradan sonra farklı bir rolle hayranlarının karşısına çıkmaktan memnun olduğunu açıkladı. Aslında Yüsra Geyik de biliyor ki, Melisa karakterinin hikayesi daha uzayabilirdi. Ancak senaristlerin karakteri bu noktada bitirmiş olması, iddiaların doğru olabileceği hissiyatını veriyor.

Fakat Yüsra Geyik için bu iddiaların bir önemi yok. Oyuncu, yoluna devam ediyor ve kimseyi kırıp dökmeden, iyi yaptığı bir işin ardından, kendisinden kaynaklanmayan nedenlerle gönderildiği proje için güzel konuştu.

Camdaki Kız iddiaları ortada, hikayeden gönderilen Yüsra Geyik kırıp dökmeden, sessizce mekanı terk etti! 7

Yüsra Geyik yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi: “Bence hep beraber çok güzel bir iş yaptık. Hem çalıştığım ekip ile alakalı hem de işle alakalı ben çok memnunum. Çok güzel bir iş oldu benim için, seneler sonra çalıştığım. Çok memnunum. Bir sürü bir şey çıktı ama olacak iş mi?”

Yeni projeler için görüşmeler yapan Yüsra Geyik, Camdaki Kız defterini güzel anılarla ve ardından birçok soru işareti bırakarak tamamlamış oldu.

Oyuncunun kimseyi suçlamadan ve olumsuz bir söz kullanmadan kendi yolunda gitmesi aldığı en doğru karar. Dizi hayranları ise Melisa karakterinin neden Camdaki Kız’daki ömrünün kısa olduğunu sorgulamaya devam edecek.

Yeni projeler için senaryo okumakta olan Yüsra Geyik, “Güzel işler var, inşallah benim için de güzel bir iş olsun” dedi.

Bir projede başrol oynama gibi bir derdinin olmadığını anlatan Yüsra Geyik, kendisi için önemli olanın rolü ne kadar iyi oynayabileceğinin ve kendisine ne kattığına odaklandığını söyledi.

Oyuncu, “Başrol, yan rol gibi bir düşüncem yok” ifadesini kullanarak da iyi bir rol olursa projelerde yer almaktan çekinmeyeceğini sordu.