Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece, Biran Damla Yılmaz’ın üzerine yürüdükçe fanlar coşuyor!

Eda Ece, Biran Damla Yılmaz’ın üzerine yürüdükçe fanlar coşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, Yasak Elma dizisinin beşinci sezonuna katılan isimlerden birisi oldu. Başrolde yer alan genç oyuncu Kumru isimli karakteri canlandırıyor. Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız karakteri ile Kumru arasında yaşananlar da izleyicilerin eğlence kaynağı oldu.

Entrikacı bir karakter olan Kumru’yu izleyiciler hala kabullenemedi. Ancak böyle entrikacı bir karaktere de dizinin hikayesinde ihtiyaç vardı. Biran Damla Yılmaz, başarıyla karakteri canlandırdığı için de sosyal medyadan ilginç tepkiler almaya devam ediyor.

Oyuncu yaptığı açıklamada Yıldız ile Kumru karakterleri arasındaki çatışmanın heyecanı artırdığını ve hayranların da bu tür sahneleri çok sevdiğini dile getirdi.

Genç oyuncu, “Eda, dizide benim üstüme yürüdükçe fanlar coşuyor. Görmek istedikleri manzara da o. Kötü var, bir de iyi var. İyi eğer kötüyü yeterse, iyi ki yaptın modu oluyor. Bu da reytinglere yansıyor” açıklamasında bulundu.

Eda Ece, Biran Damla Yılmaz'ın üzerine yürüdükçe fanlar coşuyor! 7

Dizinin hemen her sahnesinin sosyal medyada çok konuşulduğunun da farkında olduklarını belirten Biran Damla Yılmaz, bu durumu Yasak Elma etkisi olarak ifade etti.

Dizinin altıncı sezonda da devam edeceği konuşuluyordu. Oyuncu, bunu bilmediğini ama reytinglerinin çok iyi olduğunu belirtmekle yetindi.

Kaybolan köpeğini sosyal medya sayesinde bulan Biran Damla Yılmaz, “Oturduğum semtteki herkes ayaklandı, hep birlikte bulduk. Farklı bir sokakta bulduk. Hiç bir şey olmadı” diye konuştu.

Köpeğini bulma konusunda sosyal medyadan da yardım alan oyuncu, köpeğini bulduğu için son derece mutlu olduğunu ifade etti.