Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız ikinci sezonu öncesi Burcu Biricik’in Nalan hassasiyeti!

Camdaki Kız ikinci sezonu öncesi Burcu Biricik’in Nalan hassasiyeti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında ilk sezonu 9 bölüm olarak ekrana gelen Camdaki Kız dizisi büyük başarı kazandı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan dizinin güçlü reytingler elde etmesi ve milyonların kalbine işlemesi çok önemli bir başarıydı.

Bu başarıyı sağlayan en önemli isimlerden birisi de kuşkusuz ki başrolde bulunan Burcu Biricik’in başarılı performansı ve karaktere kendisini vermesiydi… Camdaki Kız dizisi ikinci sezonu için yapım ekibi hazırlıklarını sürdürürken, oyuncular ise tatilde dinleniyor ve yoğun bir sezon öncesi enerji depoluyor.

Eşi Emre Yetkin ile birlikte tatil görüntüleriyle sosyal medyada gündem olan Burcu Biricik, özellikle de fit vücudu ve doğal güzelliği ile beğenileri kaptı. Biricik’in instagram hesabından yaptığı paylaşımlara da hayranlarından yoğun bir ilgi var.

Camdaki Kız ikinci sezonu öncesi Burcu Biricik'in Nalan hassasiyeti! 1

Camdaki Kız dizisinin ikinci sezonunu hayranlar heyecanla beklerken, Ağustos ayında sete çıkacak olan ekip şimdilerde tatilin keyfini çıkartmaya devam ediyor.

Burcu Biricik de eşi ve arkadaşlarıyla birlikte tatilini sürdürüyor. Denizin ve güneşin tadını çıkartan oyuncu, zaman zaman magazin gazetecilerine de yakalanıyor.

Camdaki Kız ikinci sezonu öncesi Burcu Biricik'in Nalan hassasiyeti! 2

Bayram tatilinde ise Çeşme’de görüntülenen oyuncu, deniz keyfiyle dikkat çekti ve eşiyle birlikte fotoğraflanmaktan kaçamadı.

Formunu korumak için çok dikkat eden oyuncu, Nalan karakterinin devamlılığı için de kilo almamak durumunda… Aydan Taş ve Ecem Özkaya ile keyifli anlar da yaşayan ünlü oyuncu, hem Bodrum hem de Çeşme’de tatil manzaraları ile magazin gündeminde de yer aldı.

Camdaki Kız ikinci sezonu öncesi Burcu Biricik'in Nalan hassasiyeti! 3